Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

LeBron James jahtaa NBA:n pyhitetyintä ennätystä – Rikkoutuuko maaginen raja vielä tällä kaudella?

LeBron James ennätysjahdissa
AOP

Los Angeles Lakersin LeBron James jahtaa kovaa vauhtia NBA:n kaikkien aikojen piste-ennätystä. Maaginen pisteraja on enää 701 pisteen päässä.

NBA:n kaikkien aikojen piste-ennätystä pitää hallussaan Kareem Abdul-Jabbar, joka iski 20 pelaamansa NBA kauden aikana yhteensä 38 387 pistettä. LA Lakersin LeBron James kuitenkin lähestyy Abdul-Jabbarin ennätystä kovaa vauhtia.

Jamesin odotetaan rikkovan yli 30 vuotta vanha ennätys vielä tämän kauden aikana. 16-kertainen NBA All Star pelaaja, James, on enää 701 pisteen päässä Abdul-Jabbarin ennätyksestä.

Abdul-Jabbar pelasi NBA uransa aikana 1 560 ottelua Milwaukee Bucksin sekä LA Lakersin paidoissa. Mies on kuusinkertainen NBA mestari sekä liigan MVP eli arvokkain pelaaja. Abdul-Jabbar päätti uransa Lakersin paidassa, joten James saanee viedä piste-ennätyksen toiselta Lakers legendalta.

James on pussittanut vähintään 30 pistettä viimeisissä viidessä pelaamassaan ottelussa. Keskimäärin 37-vuotias James on heittänyt tällä kaudella 27,1 pistettä ottelua kohden. Mikäli mies onnistuu pitämään saman tahdin yllä, rikkoutuisi Abdul-Jabbarin ennätys mahdollisesti jo alkuvuodesta.

Varhain torstaiaamuna Suomen aikaa Lakers kohtasi Sacramento Kingsin. James oli joukkueensa paras pistemies ja iski ottelussa Lakersille 31 pistettä, nappasi 6 levypalloa ja antoi 11 syöttöä. Joukkueen tähden kovat tehot eivät kuitenkaan riittäneet siivittämään Lakersia voittoon vaan Kings vei ottelun nimiinsä pistein 134 – 120.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo