Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

David Coulthard ei niele Perezin selityksiä: “Kyse ei todellakaan ollut pelkästä autosta”

David Coulthard F1-asiantuntija
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Red Bullin Max Verstappenin ja Sergio Perezin välillä on sattunut ja tapahtunut. Perez jäi kauden aikana nopeudessa selkeästi Verstappenin jälkeen, eikä hänen selityksensä tehneet vaikutusta lajilegenda David Coulthardiin.

Sergio Perez jäi päättyneellä kaudella kaikkien muiden F1-kuskien tavoin Max Verstappenin jalkoihin. Omassa luokassaan ollut Verstappen ajoi helppoon mestaruuteen, eikä kukaan pystynyt uhkaamaan kauden aikana kunnolla hänen asemaansa.

Red Bull-kuskien väliset tapahtumat ovat puhuttaneet viime aikoina. Miesten välinen kahinointi oli näkyvässä roolissa viime kaudella, vaikka Red Bull vakuuttelikin kaiken olevan kohdallaan.

Oman lisämausteensa soppaan toi Perezin vihjailut siitä, että tiimin auto olisi suunniteltu mukailemaan Verstappenin vahvuuksia.

Lajilegenda ja myös Red Bullilla ajanut David Coulthard ei niellyt meksikolaisen selittelyjä.

– Kyse ei todellakaan ollut pelkästä autosta. ‘’Checon’’ (Perezin) ja Maxin saavutuksia on helppo vertailla keskenään ja tarkastella mitä kumpikin saavutti tänä vuonna.

– Tulokset eivät valehtele ja tekosyitä on turha keksiä. Heidän välinen pistero oli valtava, eikä muilla asioilla ole lopulta merkitystä.

Lähde: Daily Express

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1