Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

UFC-tähteä lyötiin ravintolaillan jälkeen: “Ottelin häntä vastaan juuri aiemmin”

Colby Covington - Jorge Masvidal
AOP

Colby Covington ja Jorge Masvidal kohtasivat UFC:n 272 otteluillassa, jota hehkutettiin runsaasti etukäteen. Covington otti lopulta selkeän pistevoiton suhteellisen yksipuoliseksi jääneessä ottelussa. Entisten ystävien välinen vihanpito sai kuitenkin rumia piirteitä kamppailun jälkeen.

UFC 272 tarjosi kovan kattauksen, jonka pääotteluna nähtiin Colby Covingtonin ja Jorge Masvidalin välinen taisto. Entiset kaverukset heittivät lokaa toistensa niskaan toden teolla ennen ottelua, eikä kaikki pysynyt hyvän maun rajoissa.

Itse ottelu kesti täydet viisi erää Covingtonin ollessa selkeästi hallitsevampi osapuoli. Mies otti ansaitun voiton, mutta tapahtumat saivat ruman käänteen ottelun jälkeen.

Covington oli juhlimassa voittoaan ravintolassa. Astuttuaan ulos hän joutui huppupäisen miehen hyökkäyksen kohteeksi, joka uskotaan olleen Masvidal. Covingtonilta murtui rytäkässä hammas ja hänen antamansa kertomus poliisille on nyt julkaistu.

– Heti kun astuin ulos ravintolasta, minua lyötiin sivusta. Pökerryin hieman ja katsoin lyöjää. Hänellä oli maski kasvoillaan, mutta hänen hiuksensa tulivat ulos hupparista.

– Tunnistin hänen silmänsä ja äänensä, kun hän huusi minulle. Kyseessä oli Masvidal. Ottelin häntä vastaan juuri aiemmin, joten tunnistin hänet helposti.

Lähde: Bloody Elbow

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit