Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golflegenda Kathy Whitworth on kuollut

Golf LPGA kiertue
AOP

Golfin naisten ammattilaiskiertueen LPGA:n historian voitokkain pelaaja Kathy Whitworth on kuollut. Kiertue tiedotti sunnuntaina, että 83-vuotias Whitworth menehtyi jouluaattona 24.12.

Golflegenda Kathy Whitworth voitti urallaan 88 LPGA-turnausta vuosina 1958-1985 ja pitää hallussaan ennätystä voittojen määrästä – niin LPGA:n kuin PGA:n historiassa. Whitworth ylsi urallaan lisäksi LPGA-turnauksissa toiseksi 93 kertaa.

– Golfmaailma ja maailma yleisesti menettivät yhden uskomattomimmista naisistaan Kathy Whitworthin kuoleman myötä. Kathy oli voittaja sanan todellisessa merkityksessä, niin golfkentällä kuin sen ulkopuolella, LPGA:n komissaari Mollie Marcoux Samaan kommentoi LPGA:n tiedotteessa.

Whitworth voitti Hall of Fame urallaan kuusi major-turnausta. Hän oli myös ensimmäinen nainen lajin historiassa, joka saavutti miljoonan dollarin tienestit kiertueella.

Yhdessä kovan kilpakumppaninsa Mickey Wrightin kanssa Whitworth tarjoili golfmaailmalle ikonisen kaksinkamppailun ja huikean uran.

– Olin todella onnekas siinä, että tiesin mitä halusin tehdä. Golf vei minut mukanaan. En voi sanoa kuinka paljon rakastin sitä. Ajattelin aina, että jokaisella oli selvä käsitys siitä, mikä heidän elämänsä tarkoitus oli 15-vuotiaana, Whitworth on itse kuvaillut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf