Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Stephen Curryn tilanteesta uutta tietoa: “Edistystä tapahtuu joka päivä”

Golden State Warriorsin Steph Curry
AOP

Golden State Warriorsin supertähti Stephen Curry on sivussa olkapäävamman vuoksi ainakin vielä kaksi viikkoa. Curry kommentoi itse tilannettaan Warriorsin joulupäivän ottelussa.

Joukkuettaan kentän laidalla tukenut Stephen Curry kommentoi loukkaantumistaan Warriorsin joulupäivän ottelussa. Mies kertoi ESPN:n haastattelussa kuntoutuksen etenevän hyvin ja suunnitelman mukaisesti. 34-vuotiaan Curryn paluuta pelikentille saadaan kuitenkin mitä todennäköisemmin odottaa vielä ainakin kaksi viikkoa.

Curry loukkaantui noin kaksi viikkoa sitten Indiana Pacersia vastaan pelatussa ottelussa. Alkuun vaikutti, että vamma saattaisi olla pahempikin, mutta miehen kuntoutuminen on edistynyt hyvin.

– Edistystä tapahtuu. Silloin kun loukkasin sen (olkapään), minulle annettiin jonkinlainen viikkoaikataulu kuntoutumiselle. Edistystä tapahtuu kuitenkin kokoajan ja jokainen päivä on hieman parempi ja parempi. Suunta on siis oikea ja toivottavasti pystyn jatkamaan edistymistä ja palaamaan tositoimiin.

Golden State Warriors tiedotti aiemmin, että hyvästä edistymisestä huolimatta, Curry olisi sivussa vielä ainakin kaksi viikkoa. Omasta kentälle palaamisestaan Curry oli optimistinen:

– Toivon, että paluuni on mahdollisimman lähellä tuota kahden viikon arviota. Se antaa hyvin aikaa kuntoutumisprosessille. Toivottavasti kuntoutumiseni jälkimmäinen puoli on nopeampi kuin tämä ensimmäinen.

Curry oli kentän laidalla seuraamassa, kun Warriors kohtasi joulupäivän ottelussaan Memphis Grizzliesin. Joukkueiden välillä on viime vuosina ollut hetkittäin kiivastakin kamppailua.

– Koripallossa, näissä tiukoissa ja kilpailullisissa otteluissa, opit todella tuntemaan vastustajasi ja rakastan sitä. Erityisesti kun kohtaamme pudotuspeleissä, niin se nostaa kamppailun panosta entisestään, Curry kommentoi.

– Tiedämme, mitä se vaatii meiltä, että etenemme tästä tiukasta konferenssista pudotuspeleihin. Ja tämä joukkue (Memphis) tulee mitä luultavimmin seisomaan myös tiellämme.

Warriors voitti varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa Grizzliesin lukemin 123-109.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo