Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

F1-tähti jatkaa työtään tärkeiden asioiden puolestapuhujana: “Haluan tehdä osani”

Sir Lewis Hamilton F1-kuski Mercedes
AOP

Lewis Hamilton haluaa tehdä osansa eriarvoisuuden kitkemiseksi. Brittikuljettaja on mukana monessa kampanjassa ja organisaatiossa, jotka taistelevat epäoikeudenmukaisuutta sekä syrjintää vastaan.

Formula 1:n seitsenkertainen maailmanmestari, Lewis Hamilton, on kilpauransa ohella kunnostautunut myös vähemmistöjen ja heikompiosaisten puolestapuhujana. Englantilainen on mukana useammassa järjestössä, jotka taistelevat epäoikeudenmukaisuutta ja syrjintää vastaan.

Hamilton kertoo, että häntä pyydetään jatkuvasti mukaan uusiin projekteihin, jota hän pitää positiivisena asiana. Mercedes-kuski kuitenkin myöntää, että hän joutuu miettimään tarkkaan mihin lähtee mukaan, sillä kaikki ei ole mahdollista ajan puitteissa.

– Vastaan tulee todella paljon asioita, jotka puhuttelevat minua ja joihin haluan vaikuttaa, Hamilton kertoo.

– Haluan tehdä osani ja vaikuttaa niin paljon kuin mahdollista. Välittäminen on aina hyvästä ja mielestäni kohteella ei ole sinällään väliä, kunhan se on itselle merkityksellistä. Mitä useampaan epäkohtaan yrittää vaikuttaa, sitä parempi.

– Olen kuitenkin oppinut, etten pysty tekemään määrääni enempää. On parempi keskittyä tiettyihin aihe-alueisiin ja kohdistaa niihin mahdollisimman paljon energiaa. Olen vain yksi ihminen, mutta toivottavasti voin esimerkilläni näyttää muille suuntaa.

Lähde: Formula1News.co.uk

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1