Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Lakers sukeltaa ilman suurinta tähteään: “Kaikki voivat nähdä missä häviämme vastustajille”

LeBron James pieni laitahyökkääjä Los Angeles Lakers
AOP

Los Angeles Lakersin katastrofaalinen alkukausi näytti jo hetken aikaa jääneen historiaan ja joukkue pystyi ottamaan useamman hienon voiton. Tämän jälkeen kuitenkin tapahtui se, mikä on tapahtunut monta kertaa aiemminkin. Anthony Davis loukkaantui, joka on näkynyt välittömästi Lakersin pistesarakkeessa.

Dallas Mavericks voitti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatussa ottelussa Los Angeles Lakersin lukemin 124-115. Tappio oli Lakersille neljäs peräkkäinen ja sysäsi joukkueen Läntisen konferenssin 13. sijalle.

Anthony Davisin poissaolo näkyi jälleen kerran karulla tavalla Darvin Hamin suojattien pelaamisessa. Lebron James otti kantaa joukkueensa tilanteeseen Mavericks -tappion jälkeen.

– Kuten kaikki näkevät, ilman ‘’A.D:ta’’ meiltä puuttuu pituutta, jota meillä ei ole muutenkaan liikaa. Meidän täytyy kompensoida sitä muilla keinoilla, mutta hänen puuttumisensa on valtava menetys.

– Jossain vaiheessa pisin pelaajamme kentällä taisi olla Austin Reaves, (196cm) joten kaikki voivat nähdä, missä häviämme vastustajille.

– Loppujen lopuksi rakastan kuitenkin tätä peliä ja haluan keskittyä niihin asioihin, joihin voin vaikuttaa. On selvää, että olemme käyneet joukkueena läpi vaikeita hetkiä, mutta olemme saaneet myös onnistumisia. Yritän ottaa vastuuta ja näyttää muille esimerkkiä parhaani mukaan.

Lähde: The Fresno Bee

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo