Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Lauri Markkanen erikoisessa tilanteessa NBA:ssa: “Yhtäkkiä meidät käskettiin takaisin koppiin”

Utah Jazzin Lauri Markkanen NBA:ssa
AOP

Lauri Markkanen ja Utah Jazz kokivat kummallisen tilanteen NBA:n tapaninpäivän ottelussaan, kun joukkue komennettiin ennen alkulämmittelyä takaisin koppiin.

Lauri Markkanen oli jälleen kovassa iskussa, kun Utah Jazz kohtasi San Antonio Spursin Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä NBA:ssa. Ottelun alku sai kuitenkin erikoisen alun, sillä ottelun alkua jouduttiin viivästyttämään lähes 40 minuuttia turvallisuusuhan takia.

– Olimme juuri matkalla pelaajatunnelista alkulämmittelyyn, kun meidät käskettiinkin takaisin koppiin, Markkanen kommentoi tilannetta.

– Se oli erikoinen tilanne, enkä ole ennen törmännyt tällaiseen. Teimme sen minkä pystyimme ja odotimme tilanteen päättymistä.

Noin puoli tuntia ennen pelin suunniteltua alkua, järjestyshenkilökunta ohjasi pelaajat sekä joukkueiden toimijat takaisin koppeihinsa sekä keskeyttivät fanien pääsyn areenalle. Kun epäilty turvallisuusuhka oli saatu kuitattua ja tilanne todettua turvalliseksi, päästiin ottelu aloittamaan – noin 40 minuuttia alkuperäisestä aikataulusta myöhässä.

Markkanen oli jälleen kentän paras pistemies ja iski ottelussa 32 pistettä. Suomalainen nappasi myös 12 levypalloa ja antoi yhden koriin johtaneen syötön.

Edes Markkasen tupla-tupla ei kuitenkaan aivan riittänyt Jazzille, sillä Spurs vei tiukan ottelun lukemin 126-122.

Uransa parasta kautta pelaava Markkanen on nyt heittänyt yli 20 pistettä neljässä viimeisessä pelaamassaan ottelussa. Yli 30 pisteen otteluita suomalaiselle on kertynyt tällä kaudella jo kahdeksan kappaletta.

Tappion myötä Utah Jazz on nyt 19 voitolla ja 17 tappiolla kahdeksantena läntisessä konferenssissa.

Lähde: NBA

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo