Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Yksi Australian avointen suurimmista mestarisuosikeista muistelee komeaa voittoaan: “Tuntui kuin olisin ollut unessa”

Stefanos Tsitsipas
AOP

Stefanos Tsitsipasin vuosi oli menestyksekäs. Maailmanlistan nelonen voitti muun muassa Mallorcan ja Monte Carlon tennisturnaukset. Tällä hetkellä tammikuussa alkaviin Australian avoimiin valmistautuva kreikkalainen kertoi medialle joitain uransa kohokohtia.

Kreikkalaispelaaja Stefanos Tsitsipas lähtee alkavaan vuoteen loistavassa vireessä. Miehen rekordi tältä vuodelta on komeaa katseltavaa. Tsitsipas pelasi yhteensä 85 kilpailullista ottelua, joista hän voitti 61. Mukaan mahtui Monte Carlon ja Mallorcan turnauksien ykkössijat.

Lähestyvien Australian avointen kynnyksellä pelaaja kertoi ihailustaan maata ja sen kansaa kohtaan.

– Australia on minulle kuin toinen kotimaa. Tänne saapuminen tuntuu aina kotoisalta. Ihmiset ovat todella ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Täällä on helppo tuntea kuuluvansa joukkoon.

Tsitsipas intoutui myös muistelemaan joitain uransa suurimpia voittoja.

– Muistan aina ottelun Roger Federeriä vastaan Laver Cupissa vuonna 2019. Tuntui kuin olisin ollut unessa ja, että heräisin minä hetkenä tahansa, mutta niin ei käynyt. En saanut ottelun jälkeisenä yönä nukuttua, koska kuulin edelleen yleisön pauhun. En unohda tuota päivää ikinä.

– Kreikkalainen nosti esiin myös viime vuonna Rafael Nadalia vastaan pelaamaansa trillerin.

– Hävisin tuossa ottelussa kaksi ensimmäistä erää ja minun oli annettava kaikkeni päästäkseni takaisin peliin. En ollut koskaan aikaisemmin pystynyt nousemaan vastaavasta takaa-ajoasemasta voittoon. Se oli uskomaton suoritus.

Lähde: Sportskeeda

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis