Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Entinen maailmanmestari povaa jännittävää F1-kautta: “Haluaisin nähdä useamman tallin mukana mestaruustaistelussa”

Sotšin F1 GP 2021 aika-ajo
AOP

Entinen F1-maailmanmestari, Jenson Button, uskoo, että ensi kaudesta tulee todella mielenkiintoinen. Britti uskoo, että puntit alkavat pikkuhiljaa tasoittua vuosi sitten voimaan tulleiden sääntömuutosten myötä.

F1:n lajilegenda, Jenson Button, uskoo, että edessä on huikaisevan jännittävä formulavuosi. Nykyiset tekniset säännöt tulivat voimaan päättyneellä kaudella, joka oli Red Bullin täydellistä ylivoimaa.

Ferrari rimpuili mukana alkukaudella, mutta putosi lopulta kyydistä. Mercedes, joka hallitsi valmistajien sarjaa vuodesta 2014 lähtien, ei saanut myöskään parasta irti ja jäi kauas kärjestä.

Uudet säännöt ovat olleet nyt käytössä vuoden, jonka myötä Button uskoo, että Red Bullin etumatka tulee kutistumaan tulevalla kaudella.

– Uusiin sääntöihin totuttelu vie luonnollisesti aina oman aikansa. Vaikka käytössä on kulukatto, pienimmillä talleilla riittää työtä kuroa etumatkaa kiinni. Se ei kuitenkaan ole mahdotonta, jos tiimissä on riittävästi osaavaa henkilökuntaa ja nopeat kuljettajat.

– Haluaisin nähdä useamman tallin mukana mestaruustaistelussa. On upeaa nähdä parhaiden kuljettajien ottavan toisistaan mittaa, mutta tykkään nähdä myös tallien välistä kipinöintiä, kuten Toto Wolffin ja Christian Hornerin tapauksessa. Uskon, että luvassa on erittäin jännittävä kausi.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1