Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Luka Dončić juhli voittoa riemukkaasti – sitten riemu laantui: “Luulin, että voitimme”

Dallas Mavericksin Luka Doncic
AOP

Uskomattomia tehoja NBA:ssa iskenyt Luka Dončić oli jälleen hurjassa iskussa kun Dallas Mavericks kohtasi kotonaan New York Knicksin. Slovenialainen teki NBA-historiaa varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa kun Dallas taisteli sisukkaasti voittoon.

Kotiyleisö Dallasissa sai viihdettä koko rahan edestä, kun Dallas Mavericks taisteli upeasti voittoon kotonaan New York Knicksia vastaan. Dallasin Luka Dončić tasoitti ottelun viimeisellä sekunnilla, venyttäen pelin jatkoajalle.

Dončić nappasi pallon takaisin itselleen oman vapaaheittonsa levypallosta ja viimeisteli korin kun peliaikaa oli jäljellä 1,0 sekuntia. Kori tasoitti tilanteeksi 115-115 ja voittajaa lähdettiin ratkomaan jatkoajalla.

Supertähti itse kuitenkin luuli korin jo sinetöineen voiton Mavericsille ja slovenialainen tanssikin riemukkaasti varsinaisen peliajan päätteeksi.

– Luulin (siinä hetkessä), että voitimme. Siksi juhlin sillä tavalla. Sitten näin, että tulos olikin tasan ja ajattelin että “voi ei”, Dončić kommentoi ottelun jälkeen.

Kun neljännettä erää oli jäljellä enää 33,9 sekuntia, johti Knicks ottelua vielä yhdeksällä pisteellä. Dallas kuitenkin taisteli ottelun jatkoajalle ja vei pelin lopulta nimiinsä lukemin 126-121.

Dončić teki ottelussa NBA-historiaa tripla-tuplallaan. 23-vuotias Dončić heitti 60 pistettä, nappasi 21 levypalloa ja antoi 10 koriin johtanutta syöttöä. Koskaan aiemmin ei NBA:n historiassa olla nähty tripla-tuplaa, joka on koostunut vähintään 60 pisteestä ja 20 levypallosta.

Mies oli odotetustikin kaikkensa antanut ottelun jälkeen.

– Olen hemmetin väsynyt. Tarvitsen yhden palauttavan oluen, slovenialainen vitsaili kenttähaastattelussa.

Lähde: NBA

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo