Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Sebastian Vettel palaamassa F1:n pariin? – Saksalainen matkalla yllättävään suuntaan

Sebastian Vettel
AOP

Sebastian Vettel lopetti kilpauransa päättyneeseen kauteen. Miehen paluulla F1:n pariin on kuitenkin ehditty spekuloida jo useampaan otteeseen. Viimeisten raporttien mukaan Vettel saattaisi siirtyä Red Bullin taustalle johtotehtäviin.

F1:n nelinkertainen maailmanmestari, Sebastian Vettel, ilmoitti noin kuukausi sitten lopettamisestaan Abu Dhabin GP:n jälkeen. Tämän jälkeen huhut miehen paluusta ovat pyörineet valtoimenaan.

Viimeisten tietojen mukaan entinen kuski ei ole kuitenkaan palaamassa ratin taakse, vaan siirtymässä toisenlaisiin tehtäviin.

Red Bullin tiimiin kuuluvan Helmut Markon mukaan Vettel saattaa olla siirtymässä täysin uudenlaiseen rooliin. Marko kertoo keskustelleensa Vettelin kanssa kahdestaan tämän tulevaisuudesta.

– Ei ole ollenkaan poissuljettua, etteikö hän voisi palata lajin pariin ja siirtyä johtotehtäviin. Meillä oli hyvä keskustelu tästä aiheesta ja hänen motivaationsa kävi erittäin selväksi.

– Hänellä riittäisi ainakin potentiaali ja luonne tälläiseen työhön, mutta nyt meidän on katsottava rauhassa, mitä tuleman pitää. Hänen on saatava miettiä rauhassa kaikkia vaihtoehtojaan.

Vettel päätti yli 15-vuotisen kilpauransa tähän kauteen ja kertoi haluavansa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa sekä keskittyä hänelle tärkeiden asioiden puolesta puhumiseen.

Lähde: The Drive

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1