Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Iivo Niskanen epäilevänä Tour de Skin alla – “Voi olla liikaa”

Iivo Niskanen voitti Rukalla vapaan 15 kilometrin osakilpailun.
AOP

Iivo Niskasen on määrä matkustaa Sveitsin Val Müstairiin tänään, lauantaina starttaavaa Tour de Skitä varten. Mies avasi tuntemuksiaan Tourin alla Instagramissa.

Suomen kärkihiihtäjä Iivo Niskanen on pitänyt urheilukansaa varpaillaan hiihdon Tour de Skin alla. Kolminkerrainen olympiavoittaja sairastui koronavirukseen juuri hiihdon maailmancupin avausviikonlopun alla ja on joutunut jättämään alkukauden kisoja välistä. Osallistuminen Tourille on myös on ollut epävarmaa.

– Pitkä oli tauti. Ajoittain ollut aika kovaakin turbulenssia, mutta nyt on aika yrittää kisapaikalle laskeutumista, Niskanen avasi Instagramissa.

Mies kertoi päässeensä tekemään ensimmäisen kovan harjoituksen sairastelun jälkeen joulupäivänä. Niskasen kunto yksittäiseen kisaan on hyvä, mutta rankka, reilu viikon mittainen, Tour de Ski voi olla vielä liikaa.

– Uskon, että pystyn hiihtämään yksittäisen kisan riittävän hyvällä tasolla, mutta koko tour voi olla liikaa tähän kohtaan. Alustava suunnitelma on hiihtää kolme ensimmäistä kilpailua ja katsoa sitten missä mennään.

Niskanen nähdään siis lauantaina starttiviivalla, mutta koko Tourin läpivienti jää nähtäväksi. Niskasella katse on myös jo tiukasti helmikuun lopulla koittavissa MM-kisoissa. Kunnon tulee olla silloin huipussa, joten mies ei lähde riskeeraamaan MM-valmistautumista Tourin läpiviemiseksi.

– Sanomattakin on selvää, että jos kiertue siitä jatkuu, pitää olon ja tulosten olla hyviä ja palvella valmistautumista Planican MM-kisoihin parhaalla mahdollisella tavalla.

Tour de Ski starttaa lauantaina Sveitsin Val Müstairissa. Mukana nähdään Suomesta 12 urheilijaa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iivo Niskanen (@iivoniskanen)

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu