Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Markkasen roolista NBA:ssa ei kysymystä – “Antakaa se v***n pallo Lauri Markkaselle”

Lauri Markkanen - Utah Jazz
AOP

Lauri Markkasen upeat 29 pistettä ei riittänyt Utah Jazzille – Hallitseva mestari Golden State Warriors oli niukasti parempi. Huikeaa kautta pelaavan suomalaisen otteet NBA:ssa tekevät kuitenkin jatkuvasti vaikutuksen asiantuntijoihin sekä pelaajiin.

Lauri Markkasen Utah Jazz matkasi hallitsevan mestarin, Golden State Warriorsin, vieraaksi varhain torstaiaamuna Suomen aikaa. Warriorsin kotiareena, Chase Center, on ollut tällä kaudella vaikea paikka vierailijoille ja niin se oli tälläkin kertaa. Hallitseva mestari kukisti Utahin lukemin 112-107.

Siinä missä Warriors on kipuillut vieraspeleissä, on se ollut liigan paras joukkue kotona. Kotiyleisön tuen ja Chase Centerin hurmoksen sai tällä kertaa kokea Markkasen Utah Jazz.

Jazz oli ottelun kolme ensimmäistä erää tukevasti kuskin paikalla kontrolloiden ottelua. Neljännessä erässä nähtiin kuitenkin sulaminen, joka sai Utah Jazzin toimittajankin hämilleen.

– Eeppinen sulaminen viimeisessä erässä Jazzilta, The Salt Lake Tribunen toimittaja, Eric Walden, kommentoi Twitterissä.

Edes Markkasen heittämät 29 pistettä sekä 16 nappaamaa levypalloa eivät riittäneet Utahille. Kolmannen erän heikko heittoprosentti oli joukkueelle liikaa ja Warriors pääsi rinnalle ja ohi.

Markkasen hyvä vire ei kuitenkaan jäänyt tälläkään kertaa huomaamatta ja Walden twiittasikin pelin aikana toivovansa näkevänsä palloa vielä enemmänkin suomalaisen käsissä.

– En ole mikään NBA-valmentaja, mutta jos saisin antaa yhden neuvon Utahille, olisi se, että antakaa se v***n pallo Lauri Markkaselle.

Myös Markkasen joukkuetoverit sekä joukkueen päävalmentaja Will Hardy ovat suitsuttaneet suomalaisen esityksiä pitkin kauden.

Jos twiitti ei näy, näet sen täältä

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo