Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Kolminkertainen olympiavoittaja Matthias Mayer pudotti pommin – “Olen shokissa”

Matthias Mayer päättää uransa
AOP

Kolminkertainen olympiavoittaja, alppihiihtäjä Matthias Mayer pudotti torstaina melkoisen pommin ja ilmoitti lopettavansa uransa välittömästi.

Asiasta uutisoi Eurosport, joka kertoi itävaltalaisen Matthias Mayernin ilmoittaneen uransa päätöksestä torstaina juuri ennen Bormion Super-G maailmancup kilpailua. Mayer antoi yllättävän haastattelun kilpailun maalialueella ennen varsinaista kilpailua.

– Tarkistin radan viimeistä kertaa. En halua tätä enää tarpeeksi, Mayer sanoi Itävallan yleisradioyhtiö ORF:lle.

– Minulla oli mahtava viime kausi ja voitin kolmannen olympiakultani. Myös tämä kausi alkoi hyvin. Olen onnellinen. Mutta olen saanut tarpeekseni.

Mayer on ensimmäinen alppihiihtäjä, joka on onnistunut voittamaan olympiakultaa kolmissa peräkkäisissä olympialaisissa. Mayer ei urallaan voittanut MM-mitalia, mutta itävaltalaisella on 11 maailmancupin voittoa sekä 45 palkintokorokesijaa.

– Tätä on elämä ja se jatkuu. Minulla on ollut mahtavaa. Haluan kiittää Itävallan koko tiimiä, joka on tehnyt kovasti töitä. Nyt katson, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Mayerin päätös lopettamisesta tuli paitsi urheilumaailmalle, myös miehen kilpakumppaneille täytenä yllätyksenä. Mayerin joukkue- ja huonetoveri Vincent Kriechmayr oli ilmoituksesta yllättynyt:

– Tämä on suuri yllätys – hän (Mayer) on huikea joukkuetoveri ja hyvä ystävä. Hän on sellainen tyyppi, joka aina auttaa nuorempia urheilijoita ja antaa vinkkejä.

– Kuulin juuri uutiset. Olen hieman shokissa. En odottanut tätä, Mayerin kilpakumppani Aleksander Aamodt Kilde kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu