Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Mitä ihmettä, alppihiihtäjälle hattutemppu? – Mikaela Shiffrin ennätysjahdissa

Alppihiihtäjä Mikaela Shiffrin
AOP

Alppihiihtäjä Mikaela Shiffrin jahtaa kovaa vauhtia alppihiihdon naisten ennätystä kaikkien aikojen voittojen määrässä.

Hattutemppuihin ei alppihiihdon maailmassa ihan yhtä usein törmää kuin jalkapallossa – alppihiihtäjä Mikaela Shiffrin sellaisen kuitenkin onnistui nappaamaan, voittamalla Itävallan Semmeringin maailmancupissa kolmena päivänä kolme kilpailua.

Huikea kolmen voiton potti toi yhdysvaltalaislaskijan samalla taas askeleen lähemmäs naisten ennätystä kaikkien aikojen voittojen määrässä. Shiffrinillä on maailmancupin voittoja kasassa nyt 80 kappaletta. Ennätystä pitää hallussaan niin ikää yhdysvaltalainen laskija, Lindsey Vonn, jolla voittoja alppihiihdon maailmancupista on 82.

Semmeringissä kilpailtiin naisten alppihiihdossa 27-29. joulukuuta suurpujottelussa sekä pujottelussa. Pujottelukilpailun voitto oli Shiffrinille tämän uran 50. joten nainen sai juhlistaa pyöreitä saavutuksia kaksin kappalein.

50. pujotteluvoiton myötä, Shiffinistä tuli samalla ensimmäinen alppiurheilija, joka on onnistunut voittamaan yhdessä lajissa niin monta kertaa. Aiemmin kukaan mies- tai naislaskija ei ole onnistunut voittamaan enempää kuin 46 kertaa yhdessä lajissa maailmancupissa.

Shiffrin voitti pujottelukilpailussa niukasti maannaisensa Paula Moltzan 0,29 sekuntilla.

Nainen kommentoi kilpailua ja naisten välistä kisaa The Guardianin mukaan iloisena:

– Paula teki hienon laskun. Näin sen heti alusta alkaen. Ajattelin, että hän saattaisi voittaa koko kisan. On todella erityistä voida jakaa palkintopalli hänen kanssaan.

Lähde: The Guardian

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu