Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

LeBron Jamesilla ei jalka paina – 38-vuotias laittoi syntymäpäivänsä kunniaksi melkoiset karkelot pystyyn

Lakers voitti Warriorsin tylysti
AOP

Yksi koripallomaailman suurimmista tähdistä, LeBron James, juhli 30. joulukuuta syntymäpäiviään. 38-vuotta täyttänyt James näytti, ettei ikä paina vielä ja mies laittoi melkoiset pistekarkelot syntymäpäiviensä kunniaksi pystyyn.

Los Angeles Lakers kohtasi NBA:ssa lauantainvastaisena yönä Atlanta Hawksin. Lakersin supertähti, LeBron James, juhli ottelupäivänä 38-vuotissyntymäpäiviään. Mies olikin selvästi juhlatuulella sillä kuningas James tykitti ottelussa 47 pistettä, johdattaen joukkueensa voittoon. James nappasi myös 10 levypalloa ja antoi 9 koriin johtanutta syöttöä.

Kenttähaastattelussa ottelun jälkeen, James paljasti kuinka pystyy vielä 38-vuotiaanakin tuomaan koripallon korkeimmalla tasolla kentälle valtavasti energiaa ja auttamaan joukkueensa ilta toisensa perään koviin suorituksiin:

– Varmistamalla, että kehoni pysyy virkeänä. Ja ennen kaikkea mieleni on oltava virkeä. Kun mieleni on terävä, kehoni seuraa perässä.

James kertoi juhlivansa syntymäpäiväänsä yhdessä perheensä ja joukkueensa kanssa Atlantassa, samalla jo valmistautuen joukkueen vierauskiertueen viimeiseen otteluun Charlotte Hornetsia vastaan.

Syntymäpäiväpelit ovat olleet Jamesille historian mittaan erityisiä pelejä. Mies teki uransa parhaan syntymäpäivän esityksen juurikin Hawksia vastaan vuonna 2009 pelaten tuolloin Cleveland Cavaliersin paidassa. Tuolloin mies upotti 48 pistettä.

38-vuotias James ei näytä hidastumisen merkkejä. Aiemmin tällä viikolla mies kertoikin olevansa edelleen kunnianhimoinen pelaaja.

– Olen voittaja ja haluan voittaa. Koripallon pelaaminen tällä tasolla vain pelaamisen ilosta, ei ole DNA:ssani. Jää nähtäväksi, mitä tapahtuu ja kuinka terävänä mieleni pysyy seuraavien muutaman vuoden aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo