Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lewis Hamiltonin jatko edelleen auki: “Kukaan ei voi tehdä päätöstä hänen puolestaan”

Lewis Hamilton
AOP

Entinen F1-kuski Ralf Schumacher uskoo, että Toto Wolffilla ei ole mitään sanansijaa Lewis Hamitonin jatkon suhteen. Brittikuljettajan nykyinen sopimus on umpeutamassa vuoden päästä.

Lewis Hamiltonin jatko Mercedeksellä on tässä vaiheessa vielä täysin auki. Englantilaisen sopimustilanteeseen ei ole vielä saatu selvyyttä ja miehen tämänhetkinen kontrahti päättyy vuoden kuluttua.

Entinen F1-kuljettaja, Ralf Schumacher, on sitä mieltä, että seitsenkertainen maailmanmestari on siinä asemassa, jossa hän saa itse päättää tulevaisuudestaan.

– Hamilton on tuonut Mercedekselle niin paljon menestystä, että hänen jatkonsa on vain ja ainoastaan hänestä itsestään kiinni. Kukaan ei voi tehdä päätöstä hänen puolestaan.

– Rahan takia hän ei tule jatkamaan, sillä sitä hänellä riittää jo enemmän kuin tarpeeksi. Jos hän päättää lähteä, tallilla riittää mietittävää kenet hankkia hänen korvaajakseen.

Hamiltonin pitkä valtakausi tuli päätökseen viime vuonna, kun Red Bullin Max Verstappen ajoi mestaruuteen. Belgialais-hollantilainen toisti temppunsa myös tänä vuonna täysin ylivoimaisella tavalla.

Mercedeksellä onkin täysi työ ensi kaudella, jos Silver Arrows meinaa haastaa Red Bullin toden teolla.

Lähde: Daily Express

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1