Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Älytön suoritus! NBA:n supertähti saavutti uskomattoman ennätyksen

Luka Doncic
AOP

Luka Doncic jatkaa NBA:ssa älyttömien pistesaldojen kerryttämistä. Dallas Mavericksin viimeisin peli ja slovenialaisen huima pistepotti toi miehelle jälleen yhden NBA-ennätyksen.

Dallas Mavericks voitti varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa San Antonio Spursin niukasti 126-125. Kuten niin monesti aiemminkin tällä kaudella, Luka Doncic oli jälleen vierailijoiden suuri tähti.

Dallas-tähti saavutti jo yhden NBA-ennätyksen aiemmin tällä viikolla tehden tripla-tuplan jollaista ei NBA-historiassa olla aiemmin nähty. Aiemmin tällä viikolla New York Knicksia vastaan mies nimittäin heitti 60 pistettä, nappasi 21 levypalloa ja antoi 10 koriin johtanutta syöttöä.

Spurs pelissä Doncic teki jälleen NBA-historiaa, kun miehestä tuli liigan ensimmäinen pelaaja, joka on saavuttanut viidessä peräkkäisessä pelissä yhteensä 250 pistettä, 50 levypalloa sekä 50 syöttöä.

– Se on uskomatonta, ylisti Doncicin joukkuekaveri Christian Wood.

– Olen pelannut NBA:ssa seitsemän vuotta, enkä ole nähnyt kenenkään muun pystyvän siihen mihin hän pystyy. Hän on selvästi yksi liigan parhaista pelaajista.

Ottelun viimeisen 4.2 sekunnin aikana Doncic nappasi kaksi levypalloa ja pussitti kaksi vapaaheittoa varmistaen Dallasille niukan voiton.

Doncic komeilee oikeutetusti NBA:n pistepörssin kärkipaikalla ja mies on heittänyt tällä kaudella keskiarvolta 34,2 pistettä ottelua kohden.

Slovenialaisen hurjasta pistetehtailusta huolimatta Mavericks on ollut hetkittäin myös vaikeuksissa tällä kaudella. Kauden kankean alun jälkeen joukkue on päässyt hyvään vireeseen ja se päättikin Spurs voiton myötä vuotensa kuuden ottelun voittoputkessa.

Lähde: NBA

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo