Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Kerttu Niskaselta huikea nousu Tour de Skin takaa-ajossa – Vauhdissa suomalainen oli ylivoimainen

Kerttu Niskaselle hopeaa Pekingistä.
AOP

Kerttu Niskanen hiihti upeasti sunnuntaina Tour de Skin toisessa osakilpailussa toiseksi.

Sunnuntaina hiihdettiin Tour de Skin toinen osakilpailu. Naiset hiihtivät 10 kilometrin perinteisen kilpailun Val Müstairissa aurinkoisessa säässä.

Kilpailun voitti Norjan Tiril Udnes Weng. Päivän kovin hiihto nähtiin kuitenkin Suomen Kerttu Niskaselta. Niskanen lähti ladulle sijalta 12, 44 sekuntia kärjen takana, mutta piti selvästi kovempaa vauhtia kuin muut hiihtäjät taistellen lopulta kilpailussa toiseksi.

Niskanen joutui hetkittäin tekemään kovastikin yksin töitä, mutta sai ajettua kärjen kiinni ja taisteltua kilpailun voitosta. Loppusuoralle Norjan Weng pääsi kuitenkin hieman edellä ja Niskanen oli lopulta kilpailussa toinen.

Suomalainen on nyt Tourin kokonaistuloksissa siis toisena. Kolmanneksi kilpailussa hiihti Ruotsin Frida Karlsson.

Kilpailun osuusajoissa Niskanen oli selkeästi päivän nopein hiihtäjä. Niskasen osuusaika oli yli 20 sekuntia parempi kuin toiseksi kovinta vauhtia pitäneen Saksan Katharina Hennigin.

Muista suomalaisista hyviin suorituksiin ylsi ainakin Anne Kyllönen, joka oli kilpailussa 16. Krista Pärmäkosken kilpailu ei sujunut odotetusti ja nainen oli lopputuloksissa 18. Pärmäkoskella oli vaikeuksia suksen luiston kanssa.

Jasmi Joensuu oli päivän kilpailussa 21. ja Katri Lylynperä 44. Jasmin Kähärä ja Anni Alakoski sijoittuivat peräkkäin sijoille 61 ja 62.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu