Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Lauri Markkasen viime hetken urotyö valui hukkaan – Uskomaton viime hetken ratkaisu toi voiton Miamille

Lauri Markkanen pettyneenä tappion jälkeen
AOP

Utah Jazz kärsi kotonaan sydäntäsärkevän tappion Miami Heatille. Ottelu ratkesi Miamille uskomattomalla tavalla päätössummerin soidessa.

Varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa, Lauri Markkanen ja Utah Jazz kohtasivat Miami Heatin kotonaan. Jazz oli taistelemassa ottelun jatkoajalle, kun kova työ valui hukkaan ottelun päätössekunnilla. Miami vei tiukan taistelun lopulta lukemin 126-123.

Miami Heat oli kuskin paikalla lähes koko ottelun, joskin Utah Jazz pysyi koko ajan iskuetäisyydellä. Neljännen erän lopussa Markkanen sai mahdollisuuden tasoittaa peli ja pakottaa Heat jatkoajalle.

Markkasta rikottiin kolmen pisteen heitossa ja suomalainen sai kolme mahdollisuutta vapaaheittoviivalta. Markkanen upotti kaikki kolme vapaaheittoaan ja tasoitti ottelun, kun peliaikaa oli jäljellä vain 6,3 sekuntia.

Miami Heat sai kuitenkin vielä yhden hätäisen mahdollisuuden pelin lopussa. Tyler Herro nappasi pallon ja lähti kuljettamaan koria kohti. Jotenkin Herro sai kuin saikin taistelua pallon ajoissa kolmen pisteen arvoisesti ilmaan ja koriin. Uskomaton viime hetken kori varmisti Miamille voiton, eikä Jazz voinut kuin ihmetellä murtuneena viime hetken ratkaisua.

Markkanen viimeisteli ottelussa 29 pistettä ja nappasi 14 levypalloa. Kirvelevän tappion myötä Jazz päättää vuotensa neljän ottelun tappioputkeen. Joukkueella on nyt 19 voittoa ja 19 tappiota.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo