Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Suomalaismiehet jäivät kärkitaistelusta Tour de Skillä – “Vielä riittää tekemistä”

Iivo Niskanen joutuu jättämään Tour de Skin välistä
AOP

Suomalaismiehillä ei vauhti riittänyt sunnuntain Tour de Skin osakilpailussa kympin joukkoon. Iivo Niskanen oli päivän paras suomalainen sijalla 14. Perttu Hyvärinen oli kilpailussa 16. Kilpailun voitti Norjan Johannes Høsflot Klæbo.

Iivo Niskanen lähti päivän kilpailuun vauhdikkaasti. Mies otti ensimmäisen kolmen minuutin aikana kärkeä kiinni 14 sekuntia. Kilpailun toisella puolikkaalla Niskasen vauhti kuitenkin hiipui.

– 2,5 kilometrin jälkeen tuli olo kuin olisi kala kuivalla maalla. Oli pienimuotoinen shokki, kuinka ensimmäisen kerran kun vetää ihan maksimilla kylmässä, mies summasi kisan jälkeen.

Täysin tyytyväinen ei kolminkertainen olympiavoittaja vielä kisavauhtiinsa ollut. Niskasella jäi alkukausi kokonaan välistä sairastelun vuoksi.

– Varmasti tämä korkeus tekee ja kun tulin vielä matalalta. Mutta erityisesti pelkkä kilpailu- ja harjoittelutauko on vielä merkittävämpi syy.

Mies ei ollut tyytyväinen päivän kahdeksanneksi nopeimpaan osuusaikaansa.

– Onhan se tosi kaukana kärjestä. Vielä riittää tekemistä. Pääasia, että ollaan hiihtämässä kilpaa.

Niskanen lähtee kuitenkin hyvillä mielin kohti Oberstdorfia, jossa kisataan tiistaina. Parempaa tulosta olisi kuitenkin saatava, jotta Niskanen Touria jatkaisi pidemmälle.

Perttu Hyvärinen oli 16. sijaansa ihan tyytyväinen, hieman jossiteltavaa kuitenkin jäi.

– Kyllä rupean pertsalla olemaan jo ihan ok ja varmassa vireessä. Tänään ei ihan onnistunein suoritus – erityisesti ylämäkiosuuksissa tuli lipsuteltua, mies kertoi haastattelussa kisan jälkeen.

Hyvärinen oli päivän osuusajoissa 10. nopein ja mies lähtee kohti Oberstdorfia hyvillä mielin.

– On hyvä itseluottamus pertsaan. Tourin kokonaiskisan kannalta varmaankin se 20 kilometrin vapaan kisa tulee olemaan käännekohta. Jännä nähdä.

Seuraavan kerran Tourilla kisataan tiistaina Saksan Oberstdorfissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu