Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Oho, nyt oli donkissa vähän liikaa voimaa – Celtics-tähden donkin seurauksia korjattiin yli 20 minuuttia

Robert Williams hurja donkki
AOP

Omien konferenssiensa tämänhetkiset johtajat Boston Celtics ja Denver Nuggets ottivat yhteen varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa. Titaanien taistossa voiton vei Nuggets.

NBA:n kärkijoukkueet Boston Celtics ja Denver Nuggets kohtasivat varhain maanantaiaamuna. Kärkikamppailussa Nuggets vei voiton lukemin 123-111. Ottelun ratkaisua saatiin kuitenkin odottaa pitkään, sillä viimeisen neljänneksen lopulla peli jouduttiin keskeyttämään yli 20 minuutiksi korin korjaustöiden vuoksi.

Celticsin Robert Williams III donkkasi komeasti vierasjoukkueen yrittäessä kiriä Nuggetsin johtoa kiinni. Miehen donkissa oli kuitenkin hieman liikaa voimaa, sillä sen seurauksena koko kori taipui vinoksi. Koria jouduttiinkin vatupassin kanssa suoristelemaan kuuden miehen voimin pitkään ennen kuin peliä päästiin jatkamaan.

– En tiennyt, että tein sen ennen kuin joukkuekaverini alkoivat syyttämään minua. En ole koskaan aiemmin tehnyt tuollaista, Williams kommentoi tilanteesta.

Pitkä tauko ottelussa keskeytti Celticsin takaa-ajon ja kun ottelua päästiin jatkamaan, vei Nuggets sen varmasti nimiinsä.

Denverin voitossa avainasemassa oli joukkueen suurin tähti, Nikola Jokić, joka pussitti 30 pistettä, nappasi 12 levypalloa ja antoi 12 koriin johtanutta syöttöä. Serbialaistähti upotti 13:sta pelitilanneheitostaan 10 ja vapaaheitoistaan kaikki kahdeksan. Iltapuhde tuotti Jokićille jo toisen perättäisen tripla-tuplan sekä yhdeksännen koko kaudella.

– Hän on minun MVP:ni (kaikkein arvokkain pelaaja). Hänen tulisi olla koko liigan MVP kolmatta kertaa peräkkäin, serbialaisen joukkuetoveri Bruce Brown hehkutti.

21 pistettä illan ottelussa iskenyt Brown korosti Jokićin merkitystä joukkueelle:

– Hän tekee kaiken meille. Ilman häntä, en tiedä missä olisimme.

Katso hurja donkki alta. Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo