Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tennistähdellä todettiin kaksi syöpää – “Annan kaikkeni taistelulle”

Ranskan avoin tennisturnaus Roland Garros
AOP

Tennislegenda Martina Navratilovalla on todettu kurkku- ja rintasyöpä.

66-vuotiaalla tennislegenda Martina Navratilovalla on todettu kaksi syöpää. Naiselta löydettiin kurkkusyöpä sekä rintasyöpä.

Navratilovaa pidetään yleisesti yhtenä kaikkien aikojen parhaana tennispelaajana. Nainen voitti uransa aikana huikeat 59 grand slam -titteliä. 18 yksinpelistä, 31 naisten kaksinpelistä sekä 10 seka kaksinpelistä. Navratilova on lisäksi muun muassa voittanut legendaarisen Wimbledon turnauksen yhdeksän kertaa.

Entinen tennistähti sai syöpädiagnoosinsa varhaisessa vaiheessa ja naisen on määrä aloittaa syöpähoidot pikimmiten.

– Tuplaisku on vakava, mutta hoidettavissa. Toivon suotuisaa lopputulosta. Tämä tulee olemaan kurjaa jonkin aikaa, mutta annan kaikkeni taistelulle, nainen kommentoi BBC:n mukaan

Navratilovalla todettiin rintasyöpä jo kerran aikaisemminkin. Kun hän sai rintasyöpädiagnoosin ensimmäisen kerran vuonna 2010, tunsi Navratilova olonsa “toivottomaksi”. Tennislegenda halusi kuitenkin tuoda diagnoosinsa julkisuuteen voidakseen auttaa muita terveysongelmista kärsiviä naisia.

– En puhunut rintasyövästä juurikaan ennen kuin sain sen. Nyt monet naiset lähestyvät minua ja jaamme toisillemme tarinamme. On todella rohkaisevaa nähdä, että elämää on syövän jälkeenkin, Navratilova kommentoi PEOPLE lehdelle.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis