Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Dartsin MM-finalisti itsevarmuutta uhkuen kohti finaalia: “Kukaan ei pysty pysäyttämään minua”

Michael van Gerwen Dartsin MM-kisat
AOP

Dartsin MM-kisat Lontoon Alexandra Palacessa huipentuvat tänä iltana finaaliin.

Dartsin MM-kisat ovat käynnissä parhaillaan Lontoon Alexandra Palacessa. Jäljellä on enää yksi kamppailu, kun Michael van Gerwen ja Michael Smith kohtaavat tiistain finaalissa.

Maanantain semifinaalissa itsevarmuutta huokuva van Gerwen kukisti Dimitri Van den Berghin vakuuttavasti 6-0. Vastaansa kolminkertainen maailmanmestari saa finaalissa Smithin, joka kukisti omassa semifinaalissaan Gabriel Clemensin 6-2.

– Hän ei pysty pysäyttämään minua. Kukaan ei pysty! Tunnen oloni liian vahvaksi siihen. Olen luottavainen ja pelaan parhaillaan hyvää dartsia, Van Gerwen kommentoi itsevarmasti Sky Sportsille.

Myös englantilainen “Bully Boy” Smith lähtee finaaliin itsevarmana. Mies uskoo löytäneensä “voittajan mentaliteetin” ja toivoo saavuttavansa MM-mestaruuden. Van Gerwen ja Smith kohtasivat MM-finaalissa 2019 – tuolloin hollantilainen vei voiton. Viime vuonna Smith hävisi finaalissa Peter Wrightille. Nyt mies toivoo kolmannen kerran tuovan hänelle onnea.

– Michael lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja hän on pelannut todella hyvin. Kelle tahansa voi kuitenkin sattua huono päivä ja toivon että hänen kohdallaan se on huomenna (tiistaina), Smith kommentoi.

Illan kamppailusta on siis lupa odottaa kiivasta. MM-mestaruuden lisäksi pöydällä on muhkea potti palkintorahaa. Voittaja tulee käärimään noin 567 000 euron tienestit. Häviäjällekin on finaalista tarjolla noin 227 000 euroa lohdutusta.

Finaali on nähtävissä tiistaina 3.1. klo 22 Elisa Viihde Viaplaysta ja V sport+ Suomi kanavalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut