Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Kammottava tilanne NFL-ottelussa – Pelaajaa elvytettiin kentällä

Damar Hamlin loukkaantuminen NFL
AOP

NFL:ssä koettiin kammottavia hetkiä, kun yhtä pelaajaa jouduttiin elvyttämään kentällä. Cincinnati Bengalsin ja Buffalo Billsin välinen ottelu keskeytettiin, kun kovan tällin saanut Damar Hamlin lyyhistyi kentälle.

Varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa, Billsin Damar Hamlin sai kovan tällin taklaustilanteessa Bengalsin Tee Higginsin kanssa. Mies nousi tilanteen jälkeen hetkellisesti jaloilleen ennen kuin lyyhistyi kentälle.

Lääkintähenkilökunta riensi miehen luokse välittömästi ja antoi tälle ensiapua kentällä usean minuutin ajan. Hamlinille annettiin kentällä myös happea ennen kuin tämä siirrettiin paareilla ambulanssiin.

Molempien joukkueiden pelaajat kerääntyivät Hamlinin ympärille ja olivat silminnähden järkyttyneitä tilanteesta. Monet pelaajat itkivät ja polvistuivat rukoilemaan tilanteessa.

ESPN:n mukaan mies on kuljetettu Cincinnatin sairaalaan, jossa hän on kriittisessä tilassa.

Peli keskeytettiin ja molemmat joukkueet jäivät stadionille odottamaan uutisia Hamlinin tilanteesta. ESPN:n mukaan NFL tiedottaa tilanteesta lisää, heti kun Hamlinin tilanteesta saadaan päivitystä.

– NFLPA ja koko yhteisömme rukoilee Damar Hamlinin puolesta. Olemme olleet yhteydessä Billsin ja Bengalsin pelaajien sekä NFL:n kanssa. Ainoa asia jolla on merkitystä juuri nyt on Damarin terveys ja hyvinvointi, NFL:n pelaajien yhdistys kirjoitti tiedotteessaan.

Hamlin varattiin NFL:n varaustilaisuuden kuudennella kierroksella vuonna 2021. Bills valitsi hänet valintanumerolla 212.

Lähde: ESPN

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut