Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Naiset pelastivat suomalaisten ankean Tour de Ski päivän – Pärmäkoskelta huikea suoritus!

Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski.
AOP

Tour de Ski jatkui Saksan Oberstdorfissa 10km perinteisen kilpailuilla. Niin miesten kun naistenkin kilpailussa nähtiin lopulta suvereeni voitto. Miestin kilpailun vei lähes rutiininomaisesti Norjan Johannes Høsflot Klæbo ja naisten kilpailun niin ikää ylivoimaisesti Frida Karlsson.

Suomalaisittain päivä tarjosi onnistumisia, mutta myös harmaita pilviä. Erityisesti suomalaismiehille päivä oli vaikea. Markus Vuorela oli parhaana suomalaisena 26. jääden 1.06 minuuttia kärjelle.

Kovasti kisaan ladannut Iivo Niskanen jätti lopulta leikin kesken kolmen kilometrin kohdalla. Reilun kahden kilometrin kohdalla Niskanen oli jäänyt kärjelle jo 16 sekuntia ja ero vain kasvoi. Viiden kilometrin väliaikapisteelle suomalaista ei koskaan saatu.

– Tähän kisaan latasin eniten. Toivoin, että olisin pystynyt onnistumaan. Tänään kaikki meni niin mönkään kuin voi mennä. Hiihto ei tuntunut hyvältä myöskään ladulla, Niskanen kertoi Ylen haastattelussa.

Tiistain keskeytys oli viimeinen naula Niskasen kisa-arkkuun ja mies suuntaakin nyt kohti Suomea. Heikko alku Val Müstairissa tarkoitti, että Oberstdorfissa olisi tarvittu kärkisuorituksia. Niihin Niskanen ei vielä ollut valmis, joten kiertue jää kesken.

Naisten kilpailun voittajaa ei tarvinnut liiemmin jännitellä. Muiden sijojen osalta kisa oli kuitenkin todella jännittävä loppuun saakka. Krista Pärmäkoski hiihti upeasti kilpailussa toiseksi. Kerttu Niskanen oli viides. Frida Karlsson nappasi voiton yli 16 sekunnin erolla Pärmäkoskeen.

Suomalaisten tulokset:

Miehet

26. Markus Vuorela, +1.06,2
36. Perttu Hyvärinen, +1.19,1
55. Lauri Lepistö, +1.50,4
58. Ville Ahonen, +1.58,3
Iivo Niskanen keskeytti

Naiset

2. Krista Pärmäkoski, +16,6
5. Kerttu Niskanen, +40,7
18. Anne Kyllönen, +1.31,3
28. Jasmi Joensuu, +1.45,8
46. Katri Lylynperä, +2.33,3
Anni Alakoski keskeytti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu