Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Ei voi olla totta! Lauri Markkanen räjäytti kotiyleisön summerin soidessa – Videotarkastus pilasi voitonjuhlat

Lauri Markkanen juhlii - Utah Jazz
AOP

Lauri Markkasen viimeisen sekunnin uskomaton voittoheitto vietiin videotarkastelun jälkeen.

Utah Jazz ja Lauri Markkanen lähtivät hakemaan revanssia Sacramento Kingsistä varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa. Jazz kärsi kirvelevän tappion viime viikolla Kingsille vieraissa ja joukkue lähtikin nälkäisenä hakemaan voittoa kotikentällään.

Tiistai-illan ottelussa Markkanen oli jälleen avainasemassa ottelun ratkaisuhetkillä. Suomalainen tasoitti tilanteeksi 115-115 kun peliaikaa oli jäljellä 16 sekuntia. Kings onnistui vielä tämän jälkeen korinteossa ja Utahille jäi 0,4 sekuntia aikaa viimeiseen yritykseen.

Jarred Vanderbilt kiskoi pallon hyökkäysalueelle Markkaselle, joka sai summerin soidessa taisteltua vaikeasta asennosta pallon kolme pisteen arvoisesti koriin. Utahin kotiareena oli ratketa liitoksistaan, kun kotiyleisö riemuitsi suomalaisen koria.

Riemua ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä tarkemman videotarkastelun jälkeen alun perin hyväksytty kori hylättiinkin. Markkanen ei ollut saanut palloa ajoissa ilmaan ja pelikello ehti loppua.

Murtunut Markkanen ei ollut uskoa tilannetta ja Kings sai kuin saikin juhlia voittoa jälleen.

– Luulin, että olin ajoissa. Siinä hetkessä kun pallo lähti käsistäni, se tuntui hyvältä, pettynyt suomalainen kommentoi.

Vaikka ottelun lopun tapahtumat olivatkin valtava pettymys, ei Markkanen nähnyt syytä tappiolle siinä.

– Kaikki varmasti tulevat muistamaan nuo ottelun viimeiset sekunnit, mutta sitä ennen oli paljon asioita, jotka paremmin tekemällä olisimme voittaneet.

Utahin viimeisten otteluiden päätöshetket ovat olleet vähintäänkin karvaita. Joukkue on nyt hävinnyt viisi peräkkäistä ottelua.

Lähde: NBA

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo