Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Oliko tämä kaikkien aikojen finaali? – Michael Smith heitti dartsin Graalin maljan ja mihin paikkaan!

Michael Smith Dartsin maailmanmestari
AOP

Michael Smith voitti uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden lyötyään Michael van Gerwenin dartsin MM-kisojen finaalissa.

Dartsin MM-kisat saivat arvoisensa huipentuman, kun Englannin Michael Smith ja Hollannin Michael van Gerwen taistelivat mestaruudesta tiistai-iltana. Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt van Gerwen ei pystynyt voittamaan neljättä maailmanmestaruuttaan, vaan haastaja Smith vei mestaruuden.

Ottelusta odotettiin etukäteen kiivasta ja tasaista. Smith ja van Gerwen tarjoilivatkin yleisölle Lontoon Alexandra Palacessa melkoisen kamppailun.

Smith heitti finaalin toisen setin kolmannen “legin” poikki täydellisesti yhdeksällä tikalla. Juuri sen jälkeen, kun van Gerwen oli epäonnistunut omassa täydellisen “legin” tavoittelussaan. Smith vei ottelun lopulta setein 7-4.

Maailmanmestaruus on englantilaiselle ensimmäinen ja se tuntui luonnollisesti miehestä upealta:

– Mitä tulee urheilumuistoihin, tämä on kaikkien aikojen paras. En usko, että voin tätä tunnetta voittaa ikinä, Smith hehkutti finaalin jälkeen.

Smith antoi oikeutetusti kunnian myös van Gerwenille, joka heitti turnauksessa upeasti, mutta ei yltänyt finaalissa aivan tarvittavalle tasolle.

– Silloin kun voitin Grand Slamin, sanoin, että tulen olemaan maailmanmestari ja haluan tehdä sen, mitä tämä mies (van Gerwen) on tehnyt. Haluan hallita tätä lajia.

– Olen sanonut vuosia, kuinka hän on paras dartsin pelaaja. Voimme vain yrittää ja tänään vihdoin onnistuin.

Lähde: Sky Sports

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut