Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Sosiaalisessa mediassa leviävä video paljastaa karun tilanteen – UFC-pomo Dana White löi vaimoaan

Dana White UFC
AOP

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään video ikävästä välikohtauksesta UFC-pomo Dana Whiten ja tämän vaimon välillä.

Pari oli juhlistamassa uudenvuodenaattoa yökerhossa Meksikon Cabossa, kun avioparin välille syntyi käsirysy.

Yökerhossa paikalla olleiden silminnäkijöiden mukaan tilanne eskaloitui nollasta sataan nopeasti. Dana Whiten vaimo Anne White läpsäisi miestään ensin avokämmenellä poskelle ja UFC-pomo vastasi samalla mitalla takaisin lyöden vaimoaan. Ikävä välikohtaus avioparin välillä tallentui videolle, joka on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.

TMZ:n tavoittama White kommentoi tilannetta ja myönsi tapahtuneen. Mies kertoi olevansa “nolostunut” kamalasta tilanteesta.

– Olen puhunut vuosia, kuinka missään tilanteessa ei ole hyväksyttävää lyödä naista ja nyt olen puhumassa siitä TMZ:lle.

– Joimme molemmat paljon alkoholia, mutta se ei ole mikään tekosyy.

– Mitä ikinä ihmiset tulevat sanomaan, on täysin oikeutettua. Ansaitsen sen, Dana kommentoi katuvana.

26 vuotta naimisissa olleella parilla on kolme lasta. Erityisesti ikävän videon leviäminen huolestuttaa Whitea heidän puolestaan. Vanhemmat ovat pyytäneet anteeksi toisiltaan sekä lapsiltaan tilannetta.

– Sen jälkeen kun video lähti leviämään, olemme näyttäneet sen lapsillemme. Olemme tällä hetkellä keskittyneitä lapsiimme ja perheeseemme.

Myös Anne kommentoi tilannetta ja kertoi, ettei ole koskaan parin lähes 30 vuotisen liiton aikana kokenut vastaavaa. Nainen pyysi myös yksityisyyttä tilanteessa lastensa vuoksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit