Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Suomen Tour de Ski joukkue kuihtuu entisestään – taas yksi hiihtäjä putosi joukosta

maastohiihto
AOP

Suomen Tour de Ski joukkue kuihtuu entisestään, kun Katri Lylynperä keskeyttää kiertueen.

Suomalaisia on pudonnut matkasta parin päivän sisällä nyt monta ja Tour de Skillä jatkava joukkue pienenee entisestään.

Iivo Niskanen ja Anni Alakoski jättivät leikin kesken tiistain 10 kilometrin kisassa. Kisan jälkeen Jasmin Kähärä ja Ville Ahonen keskeyttivät niin ikää kiertueen ja suuntaavat kotiin. Ahonen oli ilmeisesti sairastunut, eikä pystynyt siksi kiertuetta jatkamaan.

Keskiviikkona keskeyttäneiden joukkoon liittyi vielä Katri Lylynperä.

Lylynperä oli Tourin kokonaiskilpailussa sijalla 46, ennen kuin päätti jättää leikin kesken. Kiertueella jatkaa nyt enää kolme suomalaismiestä ja neljä naista.

Tourin kokonaiskisassa suomalaisnaisista Krista Pärmäkoski ja Kerttu Niskanen ovat hyvillä iskuetäisyyksillä. Pärmäkoski on kokonaistilanteessa neljäntenä ja Niskanen viidentenä. Eroa johtavaan Ruotsin Frida Karlssoniin on Pärmäkoskella 1,41 minuuttia ja Niskasella 1,55 minuuttia.

Anne Kyllönen on sijalla 19 ja Jasmi Joensuu sijalla 21.

Suomalaismiehet ovat jääneet kärkipäästä kokonaistilanteessa. Perttu Hyvärinen on parhaana suomalaisena sijalla 22, reilu kaksi minuuttia kärjestä. Markus Vuorela on sijalla 38 ja Lauri Lepistö sijalla 56.

Huomenna torstaina Tourilla vietetään välipäivää ja tositoimiin palataan perjantaina Val di Fiemmessä. Kiertue huipentuu sunnuntaina legendaariseen Alpe Cermisin nousuun.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Talviurheilu