Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Tour de Skillä kärkikamppailussa ollut hiihtäjä raivostui kilpakumppanilleen: “Se on idioottimaista!”

maastohiihto
AOP

Andrew Musgrave kiehui keskiviikon 20 kilometrin kisan jälkeen.

Iso-Britannian hiihtäjä Andrew Musgrave ei ollut maalissa lainkaan tyytyväinen 20 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailun jälkeen. Miestä kismitti erityisesti kilpakumppaninsa toiminta, joka tiputti britin tuloslistalla kärkikamppailusta sijalle 20.

Musgrave kommentoi tapahtumia vihaisena Expressenille:

– Tämän päivän tulos oli kehno. Olin 15:s viimeisessä nousussa. Siinä oli ruuhkaa ja joku tuli takaatani. Yritin parantaa asemiani ja siirtyä vasemmalle kun joku yritti ohittaa. Sitten hän astui suksilleni ja kaaduimme molemmat.

Britti ei ollut täysin varma kuka hänen suksilleen astui, mutta kuvaili temppua “idioottimaiseksi”.

– Se oli ehkä ranskalainen tai italialainen, en ole varma. Hemmetin idiootti, joka tekee noin, Musgrave kiehui.

Expressen kertoi tapahtuman toisen osapuolen olleen Ranskan Clement Parisse. Ranskalainen ei ottanut Musgraven haukkuja nöyrästi vastaan vaan vastasi niihin kipakasti.

– En ole mielestäni mikään idiootti. Siinä oli pieni aukko minulle ja yritin mennä Andrewn ohitse, mutta hän sulki minut pois. Hänen tulee katsoa uusinnasta mitä tapahtui, Parisse kommentoi.

Kolari pudotti Musgraven lopulta kärkikamppailusta sijalle 20. Parisse tuli maaliin hänen perässään sijalle 21. Britti hiihti keskiviikkona vahvaa kisaa, joten lopun kolarointi sai miehen odotetustikin turhautuneeksi.

– En tiedä mitä sanoa, olen vain niin ärsyyntynyt. Häntä ei edes varmaan voida diskata, sillä kärsimme tilanteesta molemmat yhtä paljon.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu