Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Youtube-tähti Jake Paul tekemässä uuden aluevaltauksen – lähetti jo ensimmäisen haasteen: “Olen valmis kohtaamaan sinut omassa lajissasi”

Jake Paul
AOP

Entinen Youtube-tähti ja nykyinen ammattinyrkkeilijä Jake Paul on tekemässä uuden aluevaltauksen ja siirtymässä nyrkkeilystä vapaaotteluun.

Youtube-tähdestä nyrkkeilyn ammattilaiseksi – Jake Paulin nopea nousu nyrkkeilymaailmaan on vakuuttanut ja ihmetyttänyt monet nyrkkeilyfanit. Nyt Youtube-tähti hakee uutta aluevaltausta vapaaottelusta.

Ammattilaisnyrkkeilijänä Paul on voittamaton. Kaikki kuusi hänen ottelemaansa kamppailua ovat kääntyneet miehen eduksi. Joskin Paulin otteluiden aitous ei ole vakuuttanut kaikkia miehen kriitikoita. Suositun Youtube-tähden kamppailut ovat kuitenkin kiinnostaneet maailmalla ja ottelut ovat keränneet valtavia katsojamääriä.

Paul on kritisoinut kovaan ääneen UFC:ta ja järjestön ottelijoilleen maksamia korvauksia. Nyt 25-vuotias Paul onkin tehnyt uuden sopimuksen PFL:n eli ammattilasinyrkkeilijöiden liiton kanssa, jonka seurauksena mies nähdään vapaaottelukehässä.

Paul tullaan näkemään PFL:n Super Fight-sarjassa, missä ottelijat saavat 50% otteluiden tuotoista.

– Tiedän että tämä on kova laji, mutta jos pärjään nyrkkeilyssä, pärjään varmasti myös vapaaottelussa, Paul kommentoi BBC:n mukaan itsevarmana.

Aikataulua miehen ensimmäiselle MMA-ottelulle ei ole vielä ilmoitettu, mutta miehen depyytti vapaaottelukehässä nähdään todennäköisesti vielä tämän vuoden aikana. Omien sanojensa mukaan Paul tulee ottelemaan vuonna 2023 kaksi kertaa – kerran nyrkkeilyssä ja kerran vapaaottelussa.

Paulin mahdolliseksi ensimmäiseksi vastustajaksi on spekuloitu Nate Diazia.

– Olen niin omistautunut tälle, että tarjosin Diazille kahden ottelun diiliä.

– Ensin nyrkkeilemme ja kuusi kuukautta myöhemmin kohtaamme vapaaottelukehässä. Nate Diaz, olen valmis ottelemaan sinua vastaan omassa lajissasi, Paul uhosi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit