Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Joko tämä riittää viemään suomalaisen tähdistöotteluun? – Lauri Markkaselle uran ennätyspisteet

Lauri Markkanen - Utah Jazz
AOP

Lauri Markkanen tehtaili jälleen ennätyksiä NBA:ssa kun Utah Jazz kohtasi Houston Rocketsin varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa.

Jazzin edellisten otteluiden karvaat pettymykset saivat Lauri Markkasen mielestä nyt riittää ja suomalainen lähtikin perjantain otteluun sopivasti ärsytettynä ja hurjalla heittopäällä.

Perjantain ottelussa Markkanen paransi jälleen omaa uransa piste-ennätystä ja pussitti 49 pistettä, kun Utah otti vakuuttavan 131 – 114 voiton Rocketsia vastaan. Markkanen on heittänyt tällä kaudella nyt kymmenessä ottelussa yli 30 pistettä.

– Hänen tulisi olla läntisen konferenssin tähdistöjoukkueessa. Hän kuuluu sinne, totesi ottelun kommentaattori Graig Ackerman.

Tilastojen puolesta Markkanen on tällä kaudella hurjassa seurassa. Suomalainen on nimittäin muuan Stephen Curryn kanssa ainoa pelaaja, joka on tällä kaudella heittänyt keskiarvolta yli 20 pistettä ottelua kohden yli 50% pelitilanneheittojen heittotarkkuudella sekä yli 40% kolmen pisteen heittojen heittotarkkuudella.

Hurjien pistepottien lisäksi Markkanen ei ole heittänyt ainuttakaan vapaaheittoa ohi viimeisessä neljässä pelissä. Jokohan nyt Markkasen näytöt riittäisivät vakuuttamaan viimeisetkin epäilijät ja varaamaan miehelle paikan NBA:n tähdistöotteluun.

Markkanen jatkaa omien loistavien näyttöjeen kommentoimista nöyränä ja antaa kunnian hyvitä esityksistään joukkuetovereilleen sekä valmennustiimille:

– Olen sanonut sen uudestaan ja uudestaan tänä vuonna: ne ovat joukkuetoverini sekä valmennustiimi, jotka laittavat minut tilanteisiin, joissa onnistua. Joukkuetoverini tekivät upeaa työtä toimittamalla minulle palloja ja minun piti vain viimeistellä heitot.

Markkanen upotti ottelun lopussa kaksi kolmen pisteen heittoa ja sai vielä mahdollisuuden kolmanteen, joka olisi rikkonut 50 pisteen rajapyykin.

– Minun oli pakko yrittää sitä. En ole kuitenkaan turhan pettynyt, että se ei mennyt sisään. On vain todella mahtavaa nähdä kuinka joukkuetoverini ovat innoissaan ja se saa myös minut innostuneeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo