Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Nähdäänkö Formula 1 sarjassa uusi amerikkalaistalli? – Entinen F1-kuski tavoittelee tallipaikkaa

Formula 1
AOP

Yhdysvaltalaisyhtiöt Andretti Global ja General Motors ovat lyöneet hynttyyt yhteen Formula 1 tallipaikan toivossa.

Formula 1 MM-sarjassa saatetaan nähdä tulevaisuudessa uusi amerikkalaistalli, kun yksi maailman suurimmista autonvalmistajista, General Motors, ja amerikkalaistaho Andretti Global yrittävät tuoda kilpailuun uuden tallin. Mahdollinen uusi talli tulisi kantamaan nimeä Andretti Cadillac.

Andretti Globalin omistaja, entinen F1 kuski Michael Andretti uskoo yhteistyön kautta syntyvän tallin olevan hyvä lisä Formula 1 sarjaan:

– Meillä on hyvät edellytykset olla uusi talli ja voimme tuoda lisäarvoa F1 sarjaan, Andretti kommentoi.

Myös General Motorsin valmistaman Cadillacin hallituksen puheenjohtaja Mark Reuss on mahdollisesta uudesta tallista niin ikää innoissaan:

– Meillä on pitkä ja rikas historia moottoriurheilussa ja teknologisen innovaation saralla, ja olemme innoissamme mahdollisuudesta yhdistää voimamme Andretti Globalin kanssa ja muodostaa amerikkalainen F1-joukkue, joka auttaa lisäämään vielä enemmän globaalia kiinnostusta sarjaa ja lajia kohtaan.

Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtaja Mohammed Ben Sulayem vihjasi aiemmin tällä viikolla Twitterissä, että F1 sarja saattaisi olla mahdollisesti laajenemassa tulevaisuudessa. Tällä hetkellä sarjassa on 10 tallia. Andretti Cadillac olisi siis mahdollisesti sarjan 11. talli.

Aikaisintaan Andretti Cadillac saatettaisiin nähdä mukana sarjassa vasta vuonna 2026.

– Yhdessä jatkamme FIA:n asettamien menettelyjen ja vaiheiden seuraamista arviointiprosessin aikana, Andretti kertoi.

– Samalla jatkamme optimistina valmistautumista siltä varalta, että Andretti Cadillac hyväksytään virallisesti mukaan Formula1 sarjaan.

Lähde: The Guardian

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1