Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Vakavasti loukkaantunut NFL-tähti heräsi sairaalasta ja esitti erikoisen kysymyksen

Damar Hamlin loukkaantuminen NFL
AOP

NFL:ssa vakavasti loukkaantunut Damar Hamlin on herännyt. Miehen ensimmäinen kysymys heräämisen jälkeen oli erikoinen.

Yksi ensimmäisistä asioista, jonka Damar Hamlin halusi tietää herättyään sairaalasta vakavan loukkaantumisen jälkeen oli: “kuka voitti ottelun”.

Lääkärit eivät Hamlinin kysymykseen ottelun voittajasta voineet vastata, sillä Billsin ja Bengalsin välinen ottelu keskeytettiin. Lääkärit näkivät tilanteessa sen sijaan toisenlaisen voittajan:

– Damar, sinä voitit – voitit elämän pelissä, lääkärit vastasivat miehen kysymykseen.

Buffalo Billsin Hamlinin sydän pysähtyi kovan tällin seurauksena maanantaina paikallista aikaa pelatussa ottelussa Cincinnati Bengalsia vastaan. Miestä elvytettiin kentällä usean minuutin ajan ennen kuin hänet siirrettiin ambulanssilla sairaalaan.

Viikon mittaan Hamlinin tilanteesta on odotettu ympäri maailman päivitystä. Hyviä uutisia saatiin viimein, kun Bills kertoi torstaina miehen toipumisen edistyvän hienosti.

– Hän (Hamlin) on herännyt. Voimme iloksemme kertoa, että hänen neurologiset toiminnot ovat normaaleita. Vielä on paljon edistymistä, jota täytyy tapahtua, mutta tämä on merkittävä käänne hänen toipumisessaan, Hamlinin lääkäri Tim Pritts kertoi Sky Sportsin mukaan.

Hamlin on edelleen tehohoidossa ja pysyy hengityskoneessa. Nuorukainen on kuitenkin pystynyt kommunikoimaan lääkäreiden kanssa kirjoittamalla.

Lääkäreiden mukaan Hamlinin toipuminen on viimeisen vuorokauden aikana on ollut merkittävää. Vielä on kuitenkaan liian aikaista tietää, voiko nuorukainen palata vielä pelikentille. Seuraava tavoite on saada Hamlin pois hengityskoneesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut