Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Brooklyn Netsin voittoa varjosti ikävä tapahtuma – Miten käy joukkueen tähtipelaajan?

Kevin Durant Brooklyn Nets Indiana Pacers
AOP

Brooklyn Nets voitti täpärästi Miami Heatin varhain maanantaina Suomen aikaa. Hienoa voittoa varjosti joukkueen tähtipelaajan Kevin Durantin loukkaantuminen.

Upeaa kautta pelaava Brooklyn Nets on napannut voittoja voiton perään NBA:ssa. Nyt jo toisena itäisessä konferenssissa oleva Nets nappasi täpärän 102 – 101 voiton Miami Heatista varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa.

Voittoa varjosti kuitenkin joukkueen tähtipelaajan Kevin Durantin loukkaantuminen kolmannen erän lopussa.

– Oikean polven tilanne arvioidaan tarkemmin huomenna ja toivottavasti minulla on silloin enemmän infoa tilanteesta, Netsin valmentaja Jacque Vaughn kommentoi Durantin loukkaantumisesta.

– Polvi mitä luultavimmin kuvataan, jotta voimme varmistua tilanteesta.

Durant näytti loukanneen itsensä tilanteessa korin alla. Miamin Jimmy Butler kaatui Durantin päälle ajettuaan korille.

– Tuollaiset tilanteet ovat melko pelottavia, kun joku ei näe mitä tapahtuu. Mitä vain voi sattua niissä tilanteissa. Onneksi hän (Durant) on viettänyt paljon aikaa kuntosalilla valmistaen kehoaan ottamaan tämänlaisia kovia iskuja vastaan, Durantin joukkuetoveri Kyrie Irving kommentoi.

Vaikean kauden alun jälkeen Nets on ollut nousukiidossa. Joukkue on voittanut viimeisistä 20 pelistään nyt 18. Lähes 30 pistettä ottelua kohden tällä kaudella heittänyt Durant on ehdottoman tärkeä joukkueelleen ja miehen poisjäänti olisi kova menetys.. Kokenut pelaaja on pisteiden lisäksi myös selkeä johtohahmo joukkueessa.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo