Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Naomi Osaka kertoi faneilleen ilouutisen – “Pieni päivitys vuodelle 2023…”

Naomi Osaka viehättävänä Kreikassa: kuuma lomakuva Mykonokselta
AOP

Tennistähti Naomi Osaka on jakanut Instagramissa seuraajilleen ilouutisen. Nainen odottaa ensimmäistä lastaan.

Viime viikolla Naomi Osaka vetäytyi vuoden ensimmäisestä Grand Slam turnauksesta, Australian avoimista ilman sen tarkempaa syytä. Nyt vetäytymiselle tiedetään syy, kun Osaka kertoi myöhään keskiviikkoiltana Suomen aikaa Instagramissaan odottavansa ensimmäistä lastaan.

– En malta odottaa, että pääsen takaisin kentälle, mutta sitä ennen pieni päivitys elämästäni vuodelle 2023, nainen kirjoitti postauksessa ultraäänikuvan yhteyteen.

Kaksinkertaisen Australian avointen voittajan ilmoitus Grand Slam vetäytymisestä herätti ensin spekulaatiot naisen niin fyysisestä kuin henkisestä terveydestä. Moni epäilikin hänen ottavan etäisyyttä ammattilaisuraansa. Osaka on otellut viimeksi vuoden 2022 syyskuussa ja yhden tennismaailman parhaiten tienaavan naisen maailmanlistan sijoitus onkin sittemmin valahtanut alas sijalle 47.

Osaka vetäytyi tauolle mielenterveydellisistä syistä vuoden 2021 Ranskan avointen jälkeen ja onkin kertonut julkisesti kärsineensä masennuksesta sekä ahdistuksesta.

– Nämä viimeiset kuukaudet poissa lajin parista ovat saaneet minut arvostamaan ja rakastamaan ihan uudella tavalla tätä peliä, jolle olen omistanut elämäni.

– Yksi asia, jota odotan tulevaisuudelta on kuinka yhtenä päivänä lapseni voi katsoa minua pelaamassa ja kertoa jollekin “tuo on minun äitini”.

Luonnollisesti raskaus pitää 25-vuotiaan Osakan poissa kilpailukentiltä vuoteen 2024 saakka. Japanilainen on voittanut urallaan neljä Grand Slam turnausta – kaksi Australian avoimissa ja kaksi US openissa.

– 2023 tulee olemaan uusien asioiden opettelun vuosi ja toivottavasti näen teidät kaikki taas ensi vuoden alussa, sillä Australian avoimet 2024, tulen olemaan siellä.

Lähde: Sky Sport

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis