Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Pitkä yhteistyö päätökseen: James Vowles jättää Mercedeksen: “Yksi menestyksemme takuumiehistä”

Mercedes F1
AOP

F1-maailmasta kantautui suuria uutisia perjantaina, kun Mercedeksen strategisena johtajana tunnettu James Vowles siirtyi Williamsin tallipäälliköksi. Toto Wolff kertoo nyt mielipiteensä Volwesin päätöksestä.

James Vowles päätti perjantaina pakata laukkunsa ja jättää Mercedesin taakseen siirtyäkseen Jost Capiton seuraajaksi Williamsille.

Vowles jätti taakseen lähes 20 vuoden työpanoksen ja osaamisen, eikä hänen korvaamisensa ole varmasti helppoa. Miehen merkitystä Mercedeksen menestyksen taustalla on ylistetty useaan otteeseen.

Myös Toto Wolffin pitämässä puheesta kävi selväksi, kuinka arvostetusta henkilöstä on kyse.

– James on ollut valtavan tärkeä osa tiimiämme ja yksi menestyksemme takuumiehistä. Tutustuin häneen siirryttyäni tänne vuonna 2013 ja olen päässyt näkemään, kuinka lahjakkaasta, intohimoisesta ja omistautuneesta henkilöstä on kyse.

– Hänen kehittymistään vuosien varrella on ollut mahtavaa päästä seuraamaan.

– Meillä on edelleen fantastinen tiimi, joka pitää sisällään upeita ammattilaisia, joten olen levollisin mielin tulevaisuuden suhteen.

– Vaikka tunnen haikeutta yhteistyömme päättymisestä, olen onnellinen Vowlesin puolesta. Toivotan koko tiimin puolesta hänelle onnea jatkoon. Olen täysin varma, että hänellä on kaikki tarvittavat ominaisuudet onnistua uudessa työssään.

Lähde: RacingNews365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1