Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrarilla riittää päänvaivaa Red Bullin etumatkan kuromiseksi: “Meidän täytyy tehdä parempia strategisia ratkaisuja”

Carlos Sainz F1-kuski Ferrari
AOP

Ferrarin Carlos Sainz jäi viime kaudella peräti 208 pistettä maailmanmestaruuden voittaneen Max Verstappenin taakse. Sainz myöntää, että Verstappenin paremmuus kävi selväksi, mutta uskoo, että täydellisellä suorituksella kaikki on mahdollista.

Carlos Sainzin viime kausi oli vaikea. Espanjalainen ylsi paikoitellen hyviin tuloksiin, mutta hänen suorituksiaan vaivasi epätasaisuus.

Ferrari ei pysynyt Red Bullin ja sen ykköskuskin, Max Verstappenin, vauhdissa mukana. Vaikka Red Bullin ylivoima olikin liikaa Sainz uskoo, että kaikki on mahdollista tulevalla kaudella.

– Valitettavasti emme pystyneet vastaamaan Red Bullin vauhtiin. Heidän kokonaispakettinsa toimi paremmin ja heidän kuljettajansa olivat sillä hetkellä parempia.

– Uskon, että täydellisellä suorituksella voimme haastaa heidät. Kaiken on kuitenkin toimittava tiimin sisällä heti kauden alusta lähtien. Tämä on ehdoton tavoitteemme ja uskomme sen olevan mahdollista.

– Red Bull on hallinnut lajia, mutta mielestäni heidän etumatkansa ei ole niin suuri kuin ihmiset luulevat. Emme ole kovinkaan kaukana kehityksen ja suoritustason osalta.

– Tarvitsemme kuitenkin lisää tehoja autoomme ja meidän pitää pystyä tekemään parempia strategisia ratkaisuja kilpailujen aikana.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1