Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Reetta Hurske laittoi Nooralotta Nezirin Suomen ennätyksen uusiksi

Reetta Hurske
AOP

Reetta Hurske avasi kautensa vahvasti ja laittoi heti ensimmäisessä kisassaan Nooralotta Nezirin Suomen ennätyksen uusiksi.

Reetta Hurske avasi kautensa Tampereen hallikisoissa vahvasti. Hurske pinkoi uuden 60 metrin aitojen Suomen ennätyksen 7,90. Uusi Suomen ennätys on yhden sekunnin sadasosan Nooralotta Nezirin vanhaa Suomen ennätystä parempi.

– Hyvä lähtö ja pääsin hyvin rytmiin. Se jäi päällimmäisenä mieleen, Hurske kommentoi Urheiluliiton tiedotteessa.

– Tiedän, että olen paremmassa kunnossa kuin esimerkiksi ennen viime hallikautta, joten osasin ehkä odottaa, että jossain vaiheessa se voisi mennä. Mutta se, että se menee treenirasituksen alla, niin en ehkä tänään osannut odottaa, Hurske kertoi kisan jälkeen Iltalehdelle.

Yleisurheilun EM-hallikilpailut kilpaillaan maaliskuun lopussa Istanbulissa. Hurke on asettanut itselleen kovat tavoitteet ja lähtee kisoihin EM-mitali mielessään.

– Olen kerran ollut neljäs, eikä se ainakaan silloin kauheasti tyydyttänyt, Hurske kertoi viitaten kolmen vuoden takaiseen Glasgow’n hallikisojen pettymykseen.

Tuolloin pronssimitali irtosi ajalla 8,00. Hurske uskoo, että uudesta Suomen ennätys ajasta 7,90 on mahdollista nipistää vielä yksi kymmenys pois.

Hurske viimeistelee harjoituskautensa Suomessa, ennen kuin suuntaa hallikauden viralliseen avaukseen Düsseldorfiin tammikuun lopussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu