Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tennislegenda hehkuttaa Nick Kyrgiosta: “Yksi lahjakkaimmista pelaajista, joita olen nähnyt viimeisen kymmenen vuoden aikana”

Nick Kyrgios tennis Australia
AOP

Tennislegenda, John McEnroe, kertoo oman mielipiteensä pelikenttien väriläiskästä Nick Kyrgiosista. McEnroe pitää australialaista yhtenä kuluneen vuosikymmenen lahjakkaimmista pelaajista.

Nick Kyrgios ylsi ensimmäistä kertaa urallaan miesten kaksinpelin Grand Slam-turnauksen finaaliin kesällä, kun australialainen pääsi haastamaan Novak Djokovicin Wimbledonissa.

Kyrgios antoi kovan vastuksen, mutta urallaan lähes kaiken voittanut Djokovic osoitti lopulta laatunsa.

Entinen tennismestari, John McEnroe, uskoo, että finaalitappiostaan huolimatta Kyrgios on nyt entistä valmiimpi pelajaa.

– Mielestäni asiat loksahtivat hänen kannaltaan paikoilleen Wimbledonissa. Toivon mukaan hän ymmärtää sen myös itse, ja haluaa saavuttaa enemmän jatkossa.

– On selvää, että olisi loistava asia tenniksen kannalta, jos hänenkaltaisensa persoona pystyy jatkossakin antamaan parastaan ja pelaamaan isojen turnausten voitosta. Hän on yksi lahjakkaimista pelaajista, joita olen nähnyt viimeisten kymmenen vuoden aikana.

Carlos Alcaraz on kaveri, joka on mielestän pelillisesti yhtä lahjakas kuin Nick, mutta hänen kokonaispakettinsa on kenties paremmin kasassa. Odotan joka tapauksessa todella innokkaana näkeväni Kyrgiosin seuraavan kerran kentällä.

Kyrgios valmistautuu pian alkaviin Australian avoimiin, joissa hän kohtaa ensimmäisessä pelissään venäläisen Roman Safiullin.

Lähde: Eurosport

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis