Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

UFC-mestari kommentoi mahdollista otteluaan lajin supertähteä vastaan – “Mielestäni Chimaev on uskomaton ottelija, mutta…”

Khamzat Chimaev vapaaottelija Ruotsi
AOP

UFC:n välisarjan hallitseva mestari, Leon Edwards, kertoo mielipiteensä lajin kattojärjestön nousevasta tähdestä, Khamzat Chimaevista.

Leon Edwards otti viime vuoden elokuussa upean tyrmäysvoiton Kamaru Usmanista ja nappasi välisarjan mestaruusvyön haltuunsa. Kyseessä oli samalla myös revanssi, sillä brittiottelija oli kärsinyt Usmanille tappion vuonna 2015 tuomariäänillä.

Miehet kohtaavat suurella todennäköisyydellä Lontoossa maaliskuussa, mutta toistaiseksi mitään ei olla vielä lyöty lukkoon.

Edwards mielii luonnollisesti pitää vyönsä mahdollisen trilogian toteutuessa. Ottelun voittajalle ollaan ehditty kaavailla jo etukäteen vastustajaa ja esiin on noussut Khamzat Chimaevin nimi.

Ruotsalainen on tehnyt vakuuttavaa jälkeä UFC:ssä voittaen toistaiseksi kaikki ottelunsa näytöstyyliin. Tämä ei ole luonnollisesti jäänyt myöskään Edwardsilla huomaamatta.

– Mielestäni Chimaev on uskomaton ottelija, mutta ei sellainen mörkö, jona UFC yrittää häntä mainostaa.

– Ei ole pienintäkään epäilystä siitä, etteikö hän olisi kyvykäs ottelija, mutta näiden kavereiden voittamiseksi löytyy aina keinot.

– Juuri tästä syystä olen 11 ottelun voittoputkessa. En aio vain mennä kehään jonkun kanssa huitomaan kilpaa. Osaan käyttää omia vahvuuksiani ja tiedän miten kamppailla.

Lähde: The Wichita Eagle

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit