Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas nauttii elämästään – Nastolalaiselta piikki Mercedeksen suuntaan: “Minulle tuli aiemmin huono omatunto”

Valtteri Bottas juhli myös pyöräilykisan palkintopallilla
AOP

Valtteri Bottas kertoo nauttivansa elämästään nykyään myös kilparatojen ulkopuolella. Alfa Romeon kuljettaja ei omien sanojensa mukaan pelkää enää pitää hauskaa työajan ulkopuolella.

Valtteri Bottas sai ’’lähtöpassit’’ Mercedekseltä vuonna 2021. Suomalainen muodosti toimivan kuljettaparin yhdessä Lewis Hamiltonin kanssa, mutta härmäläisen välit tiimin muihin työntekijöihin vaikuttivat tulehdusherkiltä.

Siirryttyään Alfa Romeolle nastolalainen jätti samalla myös kakkoskuskin roolin taakseen. Hamiltonin varjossa aiemmin ajamaan joutunut Bottas nousi uudessa tallissaan välittömästi selkeäksi ykköskuljettajaksi tulokas Zhou Guanyun soittaessa kakkosviulua.

Bottas kertoo nauttivansa elämästään uuden työnantajansa leivissä myös kilparatojen ulkopuolella. Miehen puheissa on selkeä piikki hänen entisen tiiminsä Mercedeksen suuntaan. Bottas on muun muassa matkustellut runsaasti viime aikoina ja julkaissut ahkerasti kuvia sosiaaliseen mediaan.

– Kun COVID-19 hieman hellitti matkustelusta on tullut jälleen helpompaa. Nyt voin sanoa eläneeni täysillä myös kisakauden ulkopuolella.

– Olen luonnollisesti tiimiin säännöllisesti yhteydessä ja pidämme palavereita. Kuitenkin silloin, kun olen vapaalla pyrin nauttimaan täysillä. Nyt minulla on mahdollisuus ja aikaa tehdä kaikkea kiinnostavaa, josta minulle tuli aiemmin huono omatunto.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1