Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Mitalisadetta maastohiihdossa – kultaa ja hopeaa muutaman kymmenen minuutin sisään!

maastohiihto
AOP

Lake Placidin universiadeissa oli sunnuntaina tarjolla vapaan hiihtotavan sprintit. Päivä meni suomalaisittain loistavasti, kun tuloksena oli kaksi suomalaismitalia.

Suomalaisten mitalijuhlat entisellä olympianäyttämöllä avasi Tiia Olkkonen, joka pääsi juhlimaan hopeista mitalia naisten finaalissa. Vain hetkeä myöhemmin maailmancupistakin tuttu Verneri Poikonen nappasi kultamitalin miesten kisasta.

– Tuntui mahtavalta tulla maaliviivan yli. Päivä alkoi huonosti ja aika-ajo tuntui pahalle. Soitin jo valmentajalle aika-ajon jälkeen, että eihän tästä tule mitään. Alkuerä oli ok, semifinaalissa hyydyin, mutta onneksi pääsin lucky loser – paikalta viimeisenä finaaliin. Jotenkin nuo finaalit tuntuu sytyttävän, ja sain vielä hyvän energiabuustin tuohon vikaan nousuun. Ihan karmean hyvän suksen huoltoporukka, Ström ja kumppanit, laittoi tänään, onnellinen Poikonen sanaili Olympiakomitean tiedotteella.

– Pystyin hyödyntämään peesipaikan ja tulemaan sieltä laskusta ohi. Mutkasta pääsin sisään ja kärjessä loppusuoralla, ja silloin tiesin, että ei musta kyllä enää kukaan ohi tule, Poikonen kuvaili kisan ratkaisua tiedotteella.

– Ihan huiput tunnelmat, tuli kyllä kylmikset tuossa maalissa. On ollut vähän vaikea alkukausi, niin tämä kyllä tuntuu nyt todella hyvältä, kertoi Olkkonen iloisena Olympiakomitean tiedotteella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu