Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Utah Jazz vaikeuksissa ilman Lauri Markkasta – Suomalainen sivussa loukkaantumisen vuoksi

Lauri Markkanen Utah Jazz
AOP

Utah Jazz kärsi kirvelevän tappion Philadelphia 76ersin ilman Lauri Markkasta.

Lauri Markkasta kaivattiin sunnuntaiaamuna Suomen aikaa, kun Utah Jazz kohtasi Philadelphia 76ersin. Suomalainen oli sivussa ottelusta lonkkanivelen mustelman vuoksi.

Markkanen loukkasi lonkkaansa Utahin edellisessä ottelussa Orlando Magicia vastaan. Markkanen sai pelattua tuolloin ottelun loppuun, mutta pelin jälkeen lonkka oli kipeytynyt sen verran, että suomalainen päätettiin pitää sunnuntain ottelusta sivussa.

Markkanen on ollut joukkueensa kantava pistemies tällä kaudella ja suomalaisen poissaolo näkyikin erityisesti ottelun alussa. Utah jäi ottelun ensimmäisellä neljänneksellä heti pahasti lähtötelineisiin ja Philadelphia karkasi lähes 20 pisteen johtoasemaan. Utah heitti ensimmäisellä neljänneksellä ainoastaan 37.5% tarkkudella.

Jazz pääsi otteluun kuitenkin mukaan ja kuroi Philadelphian etumatkaa kiinni loppuottelun ajan. Jazz pääsi lähelle, mutta jäi lopulta yhden pisteen päähän. 76ers voitti ottelun lukemin 118 – 117. Joel Embiid heitti ratkaisevan korin ottelun viime sekunneilla ja viimeisteli pelissä 30 pistettä. James Harden oli 76ersin paras pistemies 31 pisteellä. Jazzin paras pistemies oli Jordan Clarkson 38:lla pisteellä.

​​Utahilla riittää loukkaantumismurheita Markkasenkin lisäksi. Suomalaisen lisäksi Jazzilta oli sivussa Kelly Olynyk nyrjähtäneen nilkan vuoksi, Rudy Gay selkäkivun vuoksi sekä Collin Sexton takareiden varotoimien takia.

Läntisessä konferenssissa nyt yhdeksäntenä oleva Jazz kohtaa seuraavaksi Minnesota Timberwolvesin maanantaina paikallista aikaa.

Lähde: NBA

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo