Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Williamsin tuore tallipäällikkö ymmärtää haasteen laajuuden: “Meidän on luotava yhdessä kestävä pohja menestykselle”

Alex Albon, Williams
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, James Vowles jätti pestinsä Mercedeksellä ja siirtyy Williamsin uudeksi tallipäälliköksi Jost Capiton tilalle. Mies ymmärtää haasteen laajuuden uudessa työympäristössä.

James Vowles ei odota omien sanojensa mukaan helppoa pestiä Williamsilla. Englantilainen työskenteli parinkymmenen vuoden ajan Mercedeksellä. Tätä ennen hän tuli tunnetuksi muun muassa Hondan ja Brawnin tiimeissä, joten kokemusta on kertynyt monenlaisista työympäristöistä.

– Olen onnekas siinä mielessä, että olen kokenut myös epäonnistumisia työurani aikana, Vowles kertoi.

– Tässä lajissa tulokset ovat aina kaikkien nähtävillä. Ennen aikaani Mercedeksellä olimme todella vaikeassa tilanteessa ja jäimme pistesijojen ulkopuolelle kaksitoista kertaa peräkkäin.

– Olen yksi muutos (Williamsille), mutta yksilöt eivät luonnollisesti kykene muuttamaan kaikkea, Vowles jatkoi.

– Teknistä tiimiä on vahvistettava, mutta vanhoille lahjakkuuksille on edelleen käyttöä.

– Epäilen, että ympäristö, joka heillä on ollut ympärillä, ei ole ollut kaikkein paras mahdollinen. Meidän on yhdessä luotava kestävä pohja menestykselle ja tuleville saavutuksille.

Pitkään jatkuneet vaikeudet tiimin sisällä ovat varmasti nakertaneet luottamusta, mutta meidän täytyy löytää keinot puhaltaa jälleen yhteen hiileen.

Lähde: F1 News and Results

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1