Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entinen F1-kuski kertoo näkemyksensä Haasin kuljettajaruletista: “Tulevaisuuden kannalta Mickin pitäminen olisi ollut järkevää”

Mick Schumacher
AOP

Mick Schumacher pudotettiin viime kauden päätteeksi Haasin kuljettajan paikalta. Entinen F1-kuski Marc Surer uskoo, että tämä saattaa kostautua pitkässä juoksussa.

Nico Hülkenberg nousee ensi kaudeksi Haasin toiseksi kuljettajaksi. 35-vuotias saksalainen ajoi viime kaudella vain neljä osakilpailua tuuraavan kuljettajan roolissa ja on toiminut täysipäiväisenä F1-kuskina edellisen kerran vuonna 2019.

Hülkenbergin värväys tarkoittaa sitä, että Mick Schumacher menetti työpaikkansa. Nuorukainen on tämän jälkeen työskennellyt Mercedeksellä varakuljettajan ominaisuudessa ja hänen uskotaan pyrkivän palaavan takaisin kilparadoille vuonna 2024.

Entinen F1-kuski, Marc Surer, kertoo oman mielipiteensä Haasin päätöksestä.

– Mickin kohdalla voidaan sanoa, että hän ehti totutella talon tavoille kahden vuoden ajan. Hän sai arvokasta kokemusta, mutta nyt hänet asetettiin syrjään. Tämä olisi saattanut olla hänen läpimurtovuotensa.

– Uskon, että lyhyellä tähtäimellä katsottuna kokeneemman kuljettajan palkkaaminen oli viisasta. Tulevaisuuden kannalta Mickin pitäminen olisi ollut järkevää, sillä hän on osoittanut useaan otteeseen lahjakkuutensa.

– En usko, että hän on vielä esittänyt parastaan. Hän on hyvä kuljettaja, jolla on kaikki edellytykset nousta jonain päivänä maailmanmestariksi.

Lähde: Motorsport Week

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1