Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Max Verstappen uskoo Red Bullin ylivoiman jatkuvan ensi kaudella: “Etu on meidän puolella”

Max Verstappen Saudi-Arabian GP F1
AOP

Hallitseva maailmanmestari, Max Verstappen, uskoo, että viime kaudella sääntömuutosten kanssa tuskailleet tiimit ovat ongelmissa myös jatkossa.

Red Bull sopeutui täydellisesti F1:n viime vuonna voimaan tulleisiin sääntömuutoksiin. Tiimi voitti 22 osakilpailusta peräti 17. Näistä 15 meni merkattiin Max Verstappenin nimiin, joka oli täysin omassa luokassaan koko kauden ajan.

Esimerkiksi lajia pitkään hallinnut Mercedes tuskaili sääntömuutosten kanssa runsaasti, eikä päässyt kunnolla vauhtiin. Tiimi voitti vain yhden osakilpailun koko kauden aikana. Mersun ykköskuski, Lewis Hamilton, jäi ensimmäistä kertaa F1-urallaan ilman yhtäkään voitettua kilpailua.

Verstappen uskoo, että Red Bullin etumatka jatkuu myös tulevalla sesongilla.

– Kuten viime vuonna nähtiin jotkut tiimit sopeutuivat muita paremmin uusiin sääntöihin. On mukavampi työskennellä silloin kun kaikki tietävät mitä tekevät ja homma pelaa kaikin puolin.

– Jos sääntömuutoksiin ei pysty sopeutumaan sitä antaa muille etumatkaa. Silloin on vain yritettävä entistä kovemmin löytää ongelmiin ratkaisut.

– Red Bullilla kesti vuosia kuroa eroa kiinni Mercedekseen, mutta onnistuimme siinä olemalla kärsivällisiä ja tekemällä pienet asiat oikein. Nyt etu on meidän puolella.

Lähde: RacingNews365

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1