Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Nick Kyrgios: “Uskon, että urani olisi erilainen, jos olisin aiemmin ollut itsekkäämpi”

Nick Kyrgios tenniksen US Openissa.
AOP

Nick Kyrgios uskoo, että olisi voinut saavuttaa urallaan enemmän olemalla itsekkäämpi. ATP-rankingin sijalla 63 oleva australialainen on tullut tutuksi suhteellisen herkistä hermopäätteistään.

Australian lahja tennikselle ja urheilulle, Nick Kyrgios, herättää mielipiteitä puolesta ja vastaan. 27-vuotias rääväsuu on vakuutellut useaan otteeseen rauh0iottuneensa, mutta miehen pinnan alla vaikuttaa kiehuvan jatkuvasti.

Kyrgios itse kertoo, että media on luonut hänestä väärän kuvan ja uskoo, että menestystä olisi tullut enemmän, jos hän olisi uskaltanut aiemmin ajatella enemmän omaa etuaan.

– Uskon, että urani olisi erilainen, jos olisin aiemmin ollut itsekkäämpi. Luultavasti olisin voinut voittaa joitain Grand Slameja. Olen tunnepitoinen ihminen, mutta kirkkaasti suurimman osan ajasta pystyn säilyttämään malttini.

– 99 prosenttia tekemisestäni on kovan työn ja ahkeran harjoittelun tulosta. Kun ihmiset, jotka eivät seuraa tennistä katsovat otteluitani he saattavat säädä minusta väärän kuvan jonkin yksittäisen hetken perusteella. Se ei tunnu kovinkaan reilulta.

– Aikaisemmin yritin muovata omaa pelaamistani ja persoonaani ihmisten haluamaan suuntaan. Nykyään uskallan kuitenkin olla oma itseni kentällä.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis